Pellistri reakciója a Kosok elleni találatára

Facundo Pellistri élvezi az előszezon edzéseinek intenzitását a Manchester Unitednél és eltökélt célja, hogy a következő szezon során folytatni fogja fejlődését.


A 19 éves játékos első találatát szerezte vasárnap a Manchester United felnőtt csapatában a Derby County elleni mérkőzésen, amely végül 2-1-es győzelmet hozott a Vörös Ördögök számára.

 

Pellistri tavaly nyáron érkezett Manchesterbe a Penarol csapatától, majd kölcsönbe került a Deportivo Alaveshez, mielőtt idén nyáron vissza tért volna a Unitedhez a felkészülési szezonra.

 

Ole Gunnar Solskjaer elmondta, hogy meglátása szerint Facundo a következő szezont ismét kölcsönben tölti majd, azonban az uruguayi jelenleg nagyon élvezi az intenzív edzéseket a Unitednél és izgalmas számára, hogy rengeteg fiatal játékos szeretné megmutatni, hogy mire is képes.

 

 

"Nagyon sok fiatal és tehetséges játékos van itt" - mondta a vasárnapi meccset követően az MUTV-nek. "Minden srác szeretne fejlődni. Az edzések kemények, de ennek nagyon örülök és jó azt látni, hogy mindenki megteszi amit csak tud és keresik a helyüket az első csapatban."

 

"Az előző szezonban kölcsönben is voltam az Alaves csapatánál és nagyon jól éreztem ott magam. Most pedig újra itt vagyok és arra törekszem, hogy a lehető legjobb legyek. Mindig keményen dolgozom."

 

Pellistri a második játékrészben lépett pályára a Kosok ellen és nagyszerű gólt sikerült szereznie, amivel a szurkolók elismerését is kiérdemelte.

 

"Nehéz mérkőzés volt, de az előszezonban egyik mérőzés sem könnyű" - mondta Pellistri. "Jól kell játszanunk, ami azt hiszem sikerült is és végül nyertünk is, ami nagyon fontos. Nagyon meleg volt a mérkőzésen, előtte pedig esett az eső, így nehéz volt játszani. Persze ez nem mentegetőzés, mindegy milyenek a körülmények, jól kell játszani."

 

Találatát illetően Facundo örült a góljának, de elmondta, hogy nem fog a fejébe szállni a dicsőség attól függetlenül, hogy ez volt számára az első a United felnőtt csapatában.

 

"Középre keveredtem" - emlékezett vissza. "Sholától kértem a labdát, aki remek ütemben passzolt. Sikerült átvennem, majd észrevettem, hogy jön a kapus, így megpróbáltam elvinni mellette a labdát és végül gólt szereztem."

 

Pellistri a következő szezont valószínűleg még kölcsönben fogja tölteni, a hírek szerint pedig rengeteg klub érdeklődik iránta. A 19 éves támadó azonban egyelőre még marad a Uniteddel a felkészülési szezonban és várja, hogy lehetőséget kapjon a Queens Park Rangers elleni mérkőzésen.

 

"A szállodában remek a hangulat, jó együtt lenni és beszélgetni a társakkal. Ezek remek dolgok és nagyon várjuk az előttünk álló hetet, még ha kemény lesz is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!