Bruno fitten és kipihenten várja az új szezont

Örömhír a Manchester United szurkolói számára, hogy a csapat portugál játékmestere, Bruno Fernandes elmondása szerint remekül és feltöltődve érzi magát és készen áll az új szezonra.


A Vörös Ördögök számára jövőhét szombaton kezdődik a bajnokság a Leeds United elleni hazai találkozóval. Fernandes már egy hete edzésben van miután visszatért a nyári szünetről és készen áll, hogy a szezonnyitó mérkőzésen pályára lépjen, emellett pedig biztos, hogy az Everton ellen még hátralévő barátságos meccsen is a pályán akar már lenni.

 

"Friss vagyok és boldog, hogy visszatértem, hogy láthatom a srácokat és, hogy újra edzésben lehetek" - mondta Bruno. 

 

A portugál középpályás pozitívan nyilatkozott közel egy hónapos vakációjáról, melyet nagyon megérdemelt és amely az Európa-bajnokságról történő kiesést követően vette kezdetét.

 

Fernandes 71 mérkőzésen lépett pályára, mióta a futball újraindult 2020 június 19-én, a menetrend pedig továbbra is sűrű lesz, hiszen a COVID miatti csúszásnak köszönhetően az idénre halasztott Európa-bajnokságot jövőre már a világbajnokság követi és még a nemzetek ligája küzdelmei is hozzáadódtak az elmúlt évek nagyobb terheléshez. A portugál középpályás a legutóbbi Olimpián is részt vett hazája válogatottjával, így legutóbbi teljes értékű nyara, ami pihenéssel telt 2017-ben volt.

 

 

A nagy terhelés ellenére Fernandes tudott egy nagyot pihenni és teljesen feltöltődött, ami csak jót jelenthet a United számára.

 

"Jó volt végre egy hosszú szünetet tartani. Hosszú idő, ha jól emlékszem 5 év telt el a legutóbbi ilyen pihenőm óta. Nagyon jó volt a családdal, a barátokkal lenni és élvezni a gyermekeim társaságát, mert amikor szezon van, akkor sajnos kevesebb idő jut ezekre a dolgokra."

 

Bruno a felkészülési szezonban még nem lépett pályára, de elmondása szerint a verseny már elkezdődött közte és csapattársai között. A portugál játékos híres arról, hogy mindig nyerni akar, még akkor is, amikor lányával Uno-t játszanak. Ez pedig nincs másként a skóciai edzőtáborban sem.

 

"Remek volt, mert kétszer megnyertem az Uno tornát. Tökéletes lapjárásom volt" - mondta mosolyogva. 

 

"A srácok készen állnak és keményen edzettünk, mindenki hasznosan töltötte a felkészülési időszakot és készen állunk a szezon kezdetére."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!