De Gea korai visszatérésének oka

A Manchester United tapasztalt hálóőre elárulta, hogy azért tért vissza korán a felkészülési időszakban az edzésekhez, hogy példát mutasson a feltörekvő, fiatal csapatnak.


David a nemzetközi mérkőzéseken érdekelt csapattársaihoz hasonlóan hosszabb szünetet kapott a nyár folyamán. A 30 éves hálóőr sok időt töltött feleségével és kislányával, majd csatlakozott a csapattársaihoz a skóciai edzőtáborban.

 

A válogatott játékosok különböző időpontokban tértek vissza nyaralásukról, de David, mint a csapat egyik legrutinosabb tagja elismerte, hogy örömmel tért vissza korán az edzőpályára.

 

"Úgy gondolom, hogy példát kell mutatni" - magyarázta David exkluzív interjújában, amelyben a korai visszatérésről is kérdezték. "Régóta a klubnál vagyok és mindig is próbáltam mindenkinek példát mutatni azzal, hogy korán beérek edzésre és, hogy minél több időt próbálok tölteni a csapattársaimmal. Próbáltam mindig is hozzájárulni a fejlődéshez."

 

 

"Remekül érzem magam, erős vagy fizikálisan és mentálisan is és alig várom a szezonkezdést. Jól kell kezdenünk, amihez mindenkire szükség van. Úgy gondolom, hogy egy rendkívül fontos szezon előtt állunk."

 

De Gea az edzések első hetére gondolva folytatta: "Nagyszerű volt, hogy az egész csapat együtt lehetett Skóciába pár napot. Úgy gondolom, hogy nagyon jól sikerült, mert összekovácsolta a csapatot. Az edzések hosszúak és intenzívek voltak és véleményem szerint remek formában vagyunk. A lehető legjobban kell kezdenünk a bajnokságot és ezért mindent meg kell tennünk."

 

A kemény, edzéssel töltött hetet követően de Gea végigjátszotta az Everton elleni barátságos találkozót, melyet a Vörös Ördögök 4-0-ra megnyertek az Old Traffordon. A spanyol hálóőr különösen örült annak, hogy kapott gól nélkül tudták lehozni a mérkőzést.

 

David boldogan beszélt arról, hogy kiváló formában van és elárulta, hogy kislánya születése mérhetetlenül pozitív hatással volt az életére.

 

"Lelkileg és fizikailag is remek formában vagyok. A lányom születése igazán boldoggá tett és nagyon motivál engem. Ahogy már mondtam is, ez egy nagyon fontos szezon kell, hogy legyen számunkra."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!