Solskjaer friss hírei Cavaniról

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere pozitívan nyilatkozott Edinson Cavani kapcsán a vasárnapi Southampton elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján.


El Matador még nem szerepelt a csapatban sem a felkészülési meccsek, sem a bajnoki nyitány során, mivel meghosszabbított nyári szünetet kapott a Copa American való részvétel miatt. 

 

A 34 éves támadó esetében az edzői stáb fontosnak tartotta, hogy megfelelő mennyiségű időt kapjon a feltöltődésre, hogy majd kellő energiával vágjon bele második szezonjába a Vörös Ördögöknél.

 

Személyes okokra hivatkozva az uruguayi támadónak végül kicsit több ideje maradt a pihenésre az eredeti tervekhez képest, de Solskjaer péntek délután elmondta az újságíróknak, hogy Cavani mostmár rendelkezésre áll és akár a vasárnapi Szentek elleni találkozón már bevetésre is kerülhet. 

 

 

"Edinson mindig is odafigyelt és vigyázott magára" - mondta a norvég menedzser az újságíróknak. "Természetesen hiányzott az edzésekről, de odafigyelt mindenre amit kértünk és ez meg is látszik rajta."

 

"Több oka is volt annak, hogy később tért vissza, de ezek az ő személyes dolgai. Szó sincs arról, hogy a fizikai állapota miatt lett volna szüksége a plusz napokra. Már gőzerővel készül és akár arra is készen áll, hogy a kezdőben kapjon helyet. Meglátjuk mi lesz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Southampton - Manchester United

Premier League 2. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!