Giggs: Neville teltházat érdemel

Ryan Giggs bízik a Manchester United szurkolóiban, minden erejükkel azon lesznek, hogy Gary Neville-t megfelelõ módon búcsúztathassák keddi búcsúmérkõzésén, a Juventus ellen.


A walesi varázsló is ott lesz az Old Traffordon rendezett barátságos mérkõzésen a régi ismerõs ellenfél, a torinói Zebrák ellen és úgy érzi, fontos, hogy a Vörös Ördögök egykori csapatkapitánya megfelelõ módon legyen elbúcsúztatva.

 

Annak ellenére, hogy elismeri, Neville vélhetõen egy kicsit ideges lesz pályafutása utolsó mérkõzése elõtt, Giggs szerint méltó módon tehet pontott sikerekben gazdag karriere végére a Serie A óriása ellen.

 

 

"Gary teltházat érdemel" - kezdte a United középpályása.

 

"Amilyen szolgálatot tett a klubért, amilyen személyiség, és az, hogy az egész pályafutását a Manchester Unitednek szentelte, azt hiszen megmagyarázza, hogy miért gondolom ezt."

 

"Úgy nõtt fel, hogy már kisgyerekként is a csapatnak szurkolt, 11 vagy 12 éves kora óta a klubhoz tartozik, és az azóta eltelt hosszú, és emlékezetes idõszak alatt a világ egyik legnagyszerûbb jobbhátvédéjévé nõtte ki magát, úgyhogy méltán megérdemli, hogy ezt a szurkolók is honorálják."

 

"Beszélhetünk arról, hogy az ilyen búcsúmérkõzések alatt az ember mindig ideges, de végülis az egész arról szól, hogy megoszd a pályafutásod kapcsán érzett örömödet a szurkolókkal, és együtt ünnepeld velük a nagyszerû karriered. Nagyszerû este elé néz, hiszen utoljára játszhat az Old Traffordon. Nagyszerû csapattárs és barát volt, ezért pedig nagy köszönet neki és a családjának."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!