Amad: Büszke vagyok a 16-os mezszámra

Amad nagyon elégedett új mezszámával, amiben majd a 2021/22-es szezonban fog játszani a Manchester United cspatában.


A rendkívül tehetséges elefántcsontparti válogatott játékos a tavalyi 19-es szám helyett idén a 16-os sorszámmal ellátott mezben lesz látható a United mérkőzésein, korábbi mezszámát pedig a United francia védője, Raphael Varane vette át.

 

Amad a 16-os szám viselésével pedig olyan legendák nyomdokaiba kíván lépni, mint Roy Keane, vagy az első csapat edzői stábjának tagja, Michael Carrick. 

 

"Amikor elárulták, hogy idén a 16-os mezszámot kapom nagyon boldog voltam, mert tudom, hogy Michael Carrick korábban éveken keresztül ebben játszott és ő a klub egyik legendája" - mondta Diallo. 

 

 

"Tisztelnem kell ezt a számot és azokat a játékosokat, akik előttem ezt viselték."

 

A Vörös Ördögök menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a múlt héten beszélt Amad figyelemre méltó teljesítményéről, miközben még javában folytak a találgatások a fiatal játékos jövőjével kapcsolatban, hogy marad-e a Unitedben, vagy kölcsön adják majd.

 

A norvég menedzser hangsúlyozta, hogy a kérdésben még nem született végleges döntés, mivel az Olimpiáról visszatérő támadó lenyűgözte őt kiemelkedő hozzáállásával.

 

"Amadról azt tudom mondani, hogy nagyon-nagyon jól teljesít az edzéseken" - mondta Ole. "Az Olimpia miatt kicsit később tért vissza és kellett egy kis idő, hogy belerázódjon a hétköznapokba, de most nagyon jól néz ki. Nem lennék meglepve, ha maradna."

 

"Minden fiatal játékos számára, aki kölcsönbe akar menni a megfelelő klubot keressük, hogy a helyes lépést tegyük meg az érdekükben."

 

Amad bízik benne, hogy sikerül megmutatnia magát a Wolverhampton elleni vasárnapi bajnokin, melyre a Molineux Stadionban kerül majd sor a nemzetközi szünetet megelőzően.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!