Ole Jones védelmére kelt

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere védelmébe vette a kritikák kereszttüzébe kerülő Phil Jonest és elmondta, hogy a 29 éves játékos nagyon keményen dolgozott, hogy visszatérhessen a csapatba.


Jones 18 hónap elteltével először lépett pályára a Burnley elleni edzőmeccsen térdsérülését követően. Ole Gunnar Solskjaer, aki maga is jól ismeri, hogy milyen érzés hosszú ideig távol lenni a pályától sérülés miatt elmondta, hogy együttérez az angol védővel és beszélt Jones jelenlegi helyzetéről is.

 

"Phil számára szörnyű volt az elmúlt 18-19 hónap" - mondta Solskjaer a pénteki sajtótájékoztatóján. "Phil nem az a fajta játékos, aki meggondolatlan és fejjel megy a falnak, alapos akart lenni. Mindenkinél jobban tudom, hogy milyen érzés ilyen komolyan megsérülni és a pályafutásod talán legjobb évét, vagy időszakát kihagyni. Viszont ő még mindig nem töltötte be a 30-at, de amióta ide jöttem tudom, hogy ezzel a térdsérüléssel bajlódik és minden egyes edzésen, vagy meccsen a saját testi épségét tette kockára."

 

"Viszont eljön az idő, amikor már nem lehet szemet hunyni dolgok felett és eljött az ideje, hogy foglalkozzunk a problémával. Ha azt mondják, hogy soha nem tett semmit, akkor én azt mondom, hogy ő mindent odaadott ennek a klubnak."

 

"Sok dolog jut még eszembe, amit elmondanék, de nem akarok már nagyon Phil sérüléséről beszélni, csak meg akartam őt védeni. Phil sosem szerepel a közösségi médiában, kerüli a rivaldafényt. Korrekt ember, kiváló szakember és gondtalan családfő."

 

 

"Ő csak vissza akar térni és nagyon örülök, hogy sikerült a Burnley ellen fél órát biztosítani neki. Persze, az edzéseken játszik, de itt végre igazi ellenféllel szemben léphetett pályára. A maga módján pedig dolgozik tovább."

 

"Két évet voltam távol térdsérülés miatt és higgyék el, Phil nagyon bátran küzdött mindvégig. Tudom, hogyan érezi magát és olykor, mikor megérkezik edzésre látszik rajta, hogy zavarban van. Próbálunk vigyázni rá, hogy lehessen még neki karrierje, ezért most még visszatér kicsit az edzőterembe, még nincs itt az ideje, hogy játszon."

 

"Szerintem megérdemli ezeket az apró lehetőségeket, mert lehet, hogy még néhány hetet, hónapot távol lesz, de edzőmeccseken például örülök, ha a pályán látom és mivel átéltem én is ezt nagyon örülök, hogy már látszik a fény számára az alagút végén."

 

"Sajnálom, ha hosszúra sikerült a mondanivalóm, de Phil megérdemli, hogy erről tudjanak, hiszen tíz éve itt van és mindent megtett, amit tudott ezért a klubért."

 

Erős támogatásról tanúskodik ez az üzenet Soslkjaer részéről és bízunk benne, hogy Jones-t hamarosan újra a pályán láthatjuk egészségesen. Az angol védő pedig keményen fog dolgozni a nemzetközi szünetben is azon, hogy mielőbb visszanyerje erőnlétét.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Wolverhampton - Manchester United

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!