Ronaldo újra United mezben

Megérkeztek az első fotók a múlt hét pénteken bejelentett Cristiano Roanldoról a Vörös Ördögök szerelésében, amikre már nagyon sokan vártunk.


A Vörös Ördögök legendájának átigazolási ügylete végére a mai napon került pont és, bár jelen pillanatban Portugáliában készül a válogatottal a világbajnoki selejtezőkre, tudott egy kis időt szakítani arra, hogy felpróbálja a Manchester United 2021/22-es hazai szerelését.

 

Bár Ronaldo mezszámát még nem tudjuk és a második debütálására is várni kell még egy keveset, most a klub által megosztott képeknek köszönhetően 12 év elteltével először láthatjuk ismét a Vörös Ördögök mezében a portugál klasszist. 

 

 

Cristiano eltökélt szándéka, hogy onnan folytatja a Manchester Uniteddel, ahol távozásakor abbahagyta és minél előbb szeretné elkezdeni eddigi 118 találatának gyarapítását. Amikor újra pályára lép a Vörös Ördögök mezében, az lesz a 293. mérkőzése a manchesteri csapatban, amelyről azt nyilatkozta, hogy "mindig is különleges helye volt a szívemben."

 

Ole Gunnar Solskjaer természetesen már alig várja, hogy a keretbe nevezhesse a portugál támadót, akár már a szeptember 11-én megrendezésre kerülő Newcastle elleni bajnokin. Ronaldo is nagyon várja már, hogy mielőbb pályára léphessen és újabb trófeákat szerezzen a United mezében. 

 

 

 

"Ahhoz, hogy még ennyi idősen is legyen vágyunk és képességünk arra, hogy ilyen szinten játszhassunk, igazán különleges embernek kell lenni" - mondta a menedzser a ma reggeli hivatalos bejelentést követően. "Nincs kétségem, hogy továbbra is lenyűgöz majd mindannyiunkat."

 

 

Maga Cristiano is megfogadta, hogy ismét történelmet írnak a Manchester Uniteddel és, ha ez azt jelenti, amiben minden szurkoló reménykedik, akkor bízunk benne, hogy a szezon végére a fentebb látható szerelés mellett még néhány trófea is csillogni fog Ronaldo mellett. 

 

Addig is élvezzük a ma este megjelenő fotókat és azt a fantasztikus érzést, amit annak köszönhetünk, hogy Ronaldo hazatért.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!