Chicharito: Mindent megteszek ezért a menedzserért

Javier Hernandez elmondta, hogy amikor először beszélt legendás menedzserünkkel nehezen értette meg Sir Alex Fergusont a skót akcentusa miatt.


A mexikói támadó, aki jelenleg az LA Galaxy csapatában játszik a United Podcast vendége volt. Chicharitot 2010-ben szerződtette Sir Alex a Chivas csapatától, majd Borsócska 157 mérkőzésen lépett pályára a Vörös ördögöknél és ezalatt az idő alatt 59 találatot szerzett. A mexikói támadó kulcsszerepet játszott a Vörös Ördögök 2011-ben és 2013-ban nyert bajnoki címében.

 

A podcastben Chicharito az Old Traffordon töltött idejéből rengeteg mulatságos történetet mesélt, többek közt arról, hogy mikről beszéltek a skót edzőlegendával telefonon, mikor a csatlakozásáról tárgyaltak.

 

"Fel hívott Sir Alex és ez volt életem egyik legnehezebb telefonbeszélgetése" - emlékezett vissza a most 33 éves támadó. "A skót akcentusa, te jó ég...és akkor még az angolt sem beszéltem annyira jól, ezért rendkívül bonyolult volt megérteni, hogy miről is akar pontosan beszélni. A vonal sem volt túl jó. Ő Manchesterből beszélt én meg Mexikóban voltam. Ráadásul izgultam is, mert ez volt az első alkalom, hogy beszéltünk."

 

 

"Képzeljétek csak el, életemben nem koncentráltam még ennyire egy telefonbeszélgetés során."

 

Szerencsére a páros képes volt leküzdeni a nehézségeket és végül sikerült a fiatal támadót leigazolnia a klubnak. Hernandez már a válogatottban is felhívta magára a figyelmet és elmondta, hogy Sir Alex személyisége nagy hatással volt rá.

 

A skót menedzser rendkívül barátságosan és szeretettel fogadta, Chicharito pedig elhatározta, hogy mindent meg fog tenni a pályán a csapatért és így is történt. Első manchesteri idényében 19 gólt szerzett és ezzel nagyban hozzásegítette a Vörös Ördögöket 19. bajnoki címük megszerzéséhez. 

 

"Nagyszerű és csodálatos volt az egész. Emlékszem, megérkeztem a bemutatásra és ő meghívott engem és a családomat vacsorázni. Ahogy bemutatkozott, ahogy képes volt emberként bánni velem és a családommal fantasztikus volt. Akkor elhatároztam, ha kell meghalok ezért a menedzserért a pályán."

 

"Ha egy ekkora élő legenda képes így bánni a családommal, akkor ha kell minden mérkőzésen a rosszullétig hajtom magam, hogy segíteni tudjam a csapatot. Csodálatos ember. Nehéz még egy ilyet találni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!