Cavani válaszolt a szurkolók kérdéseire

Edinson Cavani a jelenleg a Manchester United egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő játékosa, aki 17 gólos bemutatkozó szezonjával azonnal belopta magát a szurkolók szívébe.


A döntés, hogy a 34 éves játékos lett az alanya a következő kérdezz-felelek interjúnak teljesen helyesnek tűnik, Edinosn pedig örömmel válaszolt azon szurkolók kérdéseire, akik vitathatatlanul imádják őt.

 

A kérdések alapján felépülő beszélgetés annyira jól sikerült az uruguayi támadóval, hogy két részletben fog megjelenni. Ebben a részben Cavani többek között mesél arról, hogy ki volt a legkeményebb ellenfele és, hogy melyik United legendával játszott volna szívesen együtt.

 

Angie (Málta): Honnan jön a híres íjászos gólörömöd?

"Szia Angie! Hagy vagy? Remélem jól! Szoktam variálni a gólörömöknél, de amit te kérdezel az onnan jön, hogy amikor felcseperedtem és tanultam, megismertem a történelmet. Az uruguayi történelem számomra nagyon szép és a családom is már több generációra tekint vissza ennek során. Egyszer csak elhatároztam, hogy megcsinálom gólörömnél azt, hogy előveszem az íjat és lövök egyet. Tehát ennek történelmi háttere van és például a lányom, India neve mögött is hasonló gondolkodás áll. Minden összefügg. Remélem sikerült jól megválaszolnom a kérdésed."

 

Caleb (Dél-Afrika): Ki volt a legkeményebb ellenfél, akivel valaha is találkoztál?

"Rengeteg nagyszerű ellenféllel kerültem már szembe pályafutásom során és voltak köztük igazán kemények is, de mindig is azt mondtam, hogy a legkeményebb, az Giorgio Chiellini volt. Rengeteg mérkőzésen találkoztunk és nagy volt a rivalizálás a pályán köztünk. Úgyhogy azt kell mondjam, Chiellini volt a legkeményebb ellenfél számomra."

 

Devin (USA): Van valamilyen rituáléd a mérkőzések előtt? Ha igen, akkor mi az?

"Nézd, én nem igazán vagyok a rituálék nagy kedvelője. Számomra az a legfontosabb a meccsek előtt, hogy tudjam, hogy a lehető legjobb formában vagyok, mielőtt a pályára lépek. A legfontosabb rituálé számomra, hogy minden nap keményen edzek, így amikor mérkőzést játszunk akkor békét és nyugalmat érzek magamban és azt, hogy készen állok szembenézni a rám váró akadályokkal a pályán. Nincs olyan dolog, amit konkrétan minden mérkőzés előtt elvégeznék. Néha zenét hallgatok, beszélgetek a csapattársaimmal és természetesen mindig a mérkőzésre összpontosítok. Tehát a legfontosabb, hogy késznek érezzem magam. Tanulni minden nap, hogy készen álljon az ember a kihívásokra."

 

Jake (Egyesült Királyság): Melyik a kedvenc pillanatod, mint a Manchester United játékosa?

"Ha egyszerűen akarnék válaszolni, akkor azt felelném, hogy minden egyes olyan pillanat, amikor magamra ölthetem ennek a klubnak a mezét. Ez minden nap büszkeséggel tölt el. Boldog vagyok, hogy a tagja vagyok ennek a csapatnak. Nem tudnék egy konkrét pillanatot kiragadni, mert több nagyszerű pillanatot is megéltem már itt. Gólszerzés, győzelmek, de akár az előzős szezonban az Európa-liga döntő is ilyen volt, aminek a részese voltam. Nem sikerült úgy, ahogy szerettük volna, de az ilyen pillanatokat is meg kell élni. A legnagyobb boldogság és büszkeség forrása számomra az, hogy ennek a csodálatos klubnak a játékosa lehetek."

 

Mothusi (Botswana): Milyen tanácsod adnál annak, aki csatár szeretne lenni?

"Az egyik legfontosabb dolog minden kezdő csatárnak, vagy fiatalnak, aki támadó szellemben szeretne játszani, bár ez nem kizárólag a támadókra vonatkozik, hanem általában a sportemberekről, hogy nagyon következetesnek kell lenni. A következetesség nagyon sok esetben segíti a játék olvasását. Segít abban, hogy előre lássuk mi fog történni. Ez elengedhetetlen a játék során, hiszen mindenre fel kell készülni. A türelem és figyelem nagyon fontos egy jó csatár számára. Koncentrálni kell és elképzelni, hogy mi fog következni, mert, ha előre látod, mi fog következni, akkor előnyben leszel az ellenféllel szemben. Ez lehetővé teszi, hogy minél több gólt tudjunk szerezni. Edzeni kell, meg edzeni és még egy kicsit edzeni. A kemény munka meghozza gyümölcsét, de ehhez kitartónak kell lenni és ez rendkívül fontos."

 

Azrie (Malajzia): Ha egy szezon alkalmával bármelyik United legendával együtt játszhatnál, ki lenne a választottad?

"Úgy gondolom, hogy Cantona olyan játékos volt, akivel szívesen játszottam volna együtt. Ez leginkább a karaktere és a futballtudása alapján van, de a személyisége is hihetetlen erős volt a pályán."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!