Cavani: Szívesen játszanék Cantonával

Edinson Cavani megnevezte a Manchester United egyik múltbéli ikonját, Eric Cantonat, aki mellett szívesen játszott volna.


El Matador visszatért a Manchester United csapatába a Wolverhampton elleni idegenbeli mérkőzésére a Molineuxban, még a nemzetközi szünet előtt és a Newcastle United elleni meccsre is készen áll, amit ma délután vívnak a felek az Old Traffordon. 

 

A Farkasok felett aratott győzelem volt Cavani utolsó mérkőzése az ikonikus 7-es mezben a Vörös Ördögök csapatában, mielőtt elegánsan átadta azt a visszatérő Cristiano Ronaldonak. A csapat tapasztalt támadója így megkapta a 21-es mezszámot, azt a számot, amit az uruguayi válogatottban is visel. 

 

Egy másik legendás 7-es számú játékosról is szó esett a szurkolókkal folytatott nemrégiben tartott kérdezz-felelek interjún. Azrie Malajziából azt kérdezte a 34 éves támadótól: "Ha együtt játszhatnál a Vörös Ördögök bármelyik legendájával, kire esne a választásod és miért?"

 

 

Cavani nem hezitált sokat a válasszal.

 

"Azt hiszem, hogy Cantona lenne az a játékos, akivel szívesen lépnék együtt pályára" - válaszolta az uruguayi támadó. "Ez a jellemének köszönhető és annak, ahogy ő a labdarúgást élte. Persze ahogy mondtam, a személyisége miatt is, ahogy a pályán viselkedett."

 

Képzeljétek el az elegáns Cantonat és a kíméletlen Cavanit elöl, a támadópozícióban. Micsoda párosa lett volna a Unitednek!


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!