Ole reakciója a svájci vereségre

Ole Gunnar Solskjaer érthetően csalódottan nyilatkozott csapata veresége miatt a Bajnokok Ligája idei szezonjának nyitómérkőzését követően, ugyanakkor elmondta, hogy bőven van még lehetősége felállni a Young Boys-tól kapott 2-1-es pofonból.


Cristiano Ronaldo találatának köszönhetően a Vörös Ördögök szerezték meg a vezetést a 13. percben Bernben, amire viszont a hazaiak két góllal is válaszolni tudtak a második játékrészben többek közt annak is köszönhetően, hogy egy veszélyes becsúszást követően Aaron Wan-Bissaka azonnal piros lapot kapott, ezzel pedig emberhátrányba kerültek a vendégek.

 

A kiállítás hatása

"Megérdemeltük volna a három pontot a vezetés megszerzését követően, vagy az egyenlítés után az egy pontot, legalább is ezt gondoltuk, de a kiállítás átírt mindent és nagyon a hatása alá kerültünk."

 

Aaronban nem volt ártó szándék

"Elpattant tőle a labda és próbálta visszaszerezni a tőle megszokott módon. Sajnos nem tudok vitatkozni a játékvezető ítéletével, bár végül szerencsés volt az eset és nem történ komolyabb baj. Nem volt benne rossz szándék."

 

 

Változtatás a felálláson

"Látható volt az első félidő vége felé, hogy váltani fognak és előbbre küldik a szélső védőket. Úgy gondoltam, hogy a felállás megváltoztatásával kordában tudjuk majd őket tartani, de nem voltunk elég éberek és így is képesek voltak megszerezni az egyenlítő találatot. Egyik góljuknál sem volt szerencsénk sajnos."

 

Jesse hazaadása

"Sajnos előfordul az ilyen is a fociban. Egyszer fent, egyszer lent. Vannak nagy pillanataid, aztán pedig ellened fordul a világ. Ő is és mi is meg fogjuk ezt a helyzetet oldani."

 

Hátra van még 5 mérkőzés

"12 pontra van szükségünk ahhoz, hogy biztosan továbbjussunk. Az összes hazai meccsünket meg kell nyernünk egyet pedig idegenben és akkor biztosan tovább jutunk. Ettől függetlenül egy elszalasztott lehetőségnek tartom a ma estit. Tavaly jobban rajtoltunk, nyertünk a PSG és a Leipzig elleni, és mindenki azt hitte, hogy meg is van a továbbjutás. Van még 5 meccsünk megszerezzünk 10-12 pontot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!