Ronaldo statisztikái visszatérése óta

Cristiano Ronaldo remekel, mióta visszatért a Manchester United csapatába, amit hihetetlen statisztikái bizonyítanak.


A legendás 7-es már négy gólt szerzett három mérkőzés alatt, mióta visszatért Manchesterbe. Már a Newcastle United ellen debütálhatott, miután az átigazolási időszak utolsó napján véglegesítették érkezését a Juventus csapatától, második bemutatkozása alkalmából pedig egyből két gólt is szerzett a Szarkák ellen az Old Trafford közönsége előtt, s ezzel világszerte felejthetetlenné tette szurkolók milliói számára a napot.

 

Hihetetlen bemutatkozását követően Ole Gunnar Solskjaer a Young Boys csapata ellen is nevezte a kezdőbe az ötszörös BL győztes játékost, aki immáron a Manchester United színeiben térhetett vissza az európai harcszíntérre, ahol Bernben is gólt ünnepelhetett. 

 

Aztán vasárnap a 36 éves támadó góljával egyenlített a csapat a West Ham United ellen, aminek a végén a United 2-1-es drámai győzelmet ünnepelhetett a fővárosi csapat ellen. 

 

A többszörös aranylabda győztes játékos a támadók közül minden más Premier League játékost felülmúlt, mióta visszatért. Amellett, hogy a lőtt gólok (3) tekintetében is az első helyen áll, a várható gólok (3,24) tekintetében is vezeti a listát, a Szarkák és a Kalapácsosok elleni góljaival bizonyította ragadozó ösztöneit. 

 

Ronaldo a legtöbb kapura lövés statisztikájával is vezet (13) mint, ahogy a tizenhatoson belülről lőtt lövések (12), vagy a kaput eltaláló lövések tekintetében is (7). A portugál kapitány ért a legtöbbször labdához az ellenfél tizenhatosán belül (21) és ő alakította ki a legtöbb helyzetet is (5). 

 

 

Legutóbbi West Ham elleni találkozón szerzett gólja a 122. volt a United csapatában karriere során, amit Ronaldo 66 különböző stadionban lőtt, több helyszínen, mint bármely más játékos a Vörös Ördögöknél 2003-as debütálása óta.

 

Legközelebb a 7-es mezszámú játékoshoz a korábbi United támadó Zlatan Ibrahimovics áll, aki 64 különböző pályán talált be 2003 augusztus óta, miután a fiatal Ronaldo először kilépkedett az Old Trafford gyepére. 

 

Félretéve gólszerzéseinek és támadásainak számát, a múlt vasárnapi drámai győzelem alatt a London Stadiumban a portugál középcsatár megmutatta nem mindennapi fizikai képességeit is. 

 

Ronaldo 36 évesen is a leggyorsabb sprintet produkálta Észak-Londonban, lenyűgöző 32.51 km/óra. Aaron Wan-Bissaka volt mögötte a második legjobb 32.41 km/óra sebességgel, míg a Kalapácsosok leggyorsabb játékosa azon a napon a támadójuk, Jarrod Bowen volt 31.29 km/órával. 

 

Egyszóval, úgy tűnik Cristianot egyelőre nem lehet megállítani!


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!