Telles visszatérése közeleg

A Manchester United védője, Alex Telles gőzerővel készül visszatérésére.


A brazil játékos bokasérülést szenvedett a felkészülési szezon során, ám megfogadta, hogy sokkal erősebben fog visszatérni. A rehabilitációs időszakot követően ismét edzésbe állt Carringtonban és örömmel állna Ole Gunnar Solskjaer rendelkezésére a West Ham elleni Ligakupa mérkőzésen.

 

"Jól érzem magam" - mondta a klubmédiának. "A futballban sajnos előfordulnak ilyen dolgok is. Nem örültem a sérülésnek, de kihasználtam a helyzetet és a lehető legkeményebben edzettem."

 

 

"Jobban érzem magam, mint korábban, erősebb és felkészültebb vagyok fizikálisan és mentálisan is. Izgatottan várom, hogy visszatérhessek és amikor lehetőségem lesz játszani mindent megteszek majd a Manchester United sikeréért."

 

Szerda este ismét a West Ham csapatával néznek farkasszemet a Vörös Ördögök, ezúttal azonban a Ligakupa mérkőzésen, így az ellenfélről meglehetősen friss tapasztalatai vannak Solskjaer legénységének.

 

"Ugyan úgy, komolyan készülünk a találkozóra, velünk lesznek a szurkolóink is és nagyon kemény mérkőzésre számítunk. Nehéz lesz, de készen állunk. Úgy érzem, hogy most alaposabban felkészültünk, mint a hétvégi összecsapásra és a lehető legjobb játékkal szeretnénk megnyerni a meccset."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!