Solskjaer reakciója a Ligakupa búcsúra

Ole Gunnar Solskjaer csalódottan látta, hogy a Manchester United szerdán este búcsúzott a Ligakupától, azt illetően azonban lelkes volt, ahogyan a Vörös Ördögök reagáltak a West Ham elleni pocsék meccskezdésükre.


Néhány játékos erősebb lesz számunkra

"Az elmúlt két évben elődöntőbe jutottunk és számunkra ez a kupasorozat tradicionálisan arról szólt, hogy játékidőt biztosítunk bizonyos játékosoknak, mert nekünk muszáj a nagyobb képben gondolkodnunk. Ma is ezt a döntést hoztuk és néhányan a pályára lépők közül egyértelműen erősebbek lesznek ezáltal, mert most már 90 percnyi játék van a lábukban, így már készen fognak arra, hogy bevethessük őket a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában, vagy az FA-kupában, amikor kezdődik."

 

A játékosok reagálni tudtak a gyenge kezdésre

"Pocsékul kezdtünk, majd volt néhány jó megmozdulásunk. A mérkőzés végén már mindent egy lapra tettünk fel és úgy rohamoztunk, amely okán hátul kinyíltunk így természetesen nekik is számos lehetőségük volt arra, hogy növeljék a góljaik számát. Azt gondolom, hogy a fiúk mindent beleadtak, keményen dolgoztak és a meccs végén 27 lövéssel zártunk, ami szerintem eléggé elismerésre méltó. Talán az szemmel látható volt, hogy néhány játékosnak játékpercekre van szüksége, de ez természetes."

 

A támadójátékunk

"Nem tudtunk eléggé nagy helyzeteket kidolgozni. Hiába helyeztük nyomás alá őket, nem tudtunk eredményesek lenni. Voltak nagyobb lehetőségeink - rögtön Mason [Greenwood] beállását követően is. Egyre nagyobb nyomást próbáltunk kialakítani, de néha tudjuk, hogy a nyomásból nem lesz aztán semmi."

 

 

Greenwood nagyon jó benyomást tett

"Mason beállt és azonnal pozitív hatással volt ránk, ez nem is lehet kérdéses. Friss és éles volt, gólt is szerezhetett volna, de ez túl kevés és túl későn történt már. Az utolsó hat-hét percben mindent kockáztatva kitámadtunk, emiatt pedig a saját kapunknál is nagy veszélyeknek voltunk kitéve és gólokat kaphattunk volna."

 

Az Old Trafford hangulata

"Fantasztikus volt. Egészen hihetetlen. Van néhány újonnan érkezett edzőnk, akik reggel azt kérdezték, 'mire számítotok, mennyi szurkoló jön el - lesz 40-50 ezer néző a lelátókon?'. Én pedig tudtam, hogy közel leszünk a teltházhoz. Kétség se férhet a szurkolóink lojalitásához, lenyűgözőek. Egy percre se lankadtak, parádés hangulatot varázsoltak a stadionba."

 

Megyünk tovább

"Rengeteg mérkőzésünk lesz, nekünk pedig továbbra is azt kell tennünk, amit eddig és meg kell próbálnunk jó eredményeket elérni. Megfelelően kezdtük a szezont, leszámítva a mostani kupakiesést, amely nem jó dolog és nem kezdtük jól az európai szereplésünket se idegenben. De mi koncentrálni fogunk és készen fogunk állni szombatra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!