Csapathírek a Villa meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer tájékoztatást adott a szombat koradélután megrendezésre kerülő Aston Villa elleni mérkőzéssel kapcsolatban.


A hétközi Ligakupa találkozóra 11 változtatást eszközölt a norvég menedzser csapata összeállításában, a szombati találkozóra azonban minden bizonnyal vissza tér majd a jól bevált kezdőjéhez. Az eddig bevethető játékosok mellett pedig Edinson Cavani is bevethető, így a keret tovább erősödik.

 

A dél-amerikai támadó idén még csak egyszer jutott szóhoz a Wolves elleni bajnokin csereként beállva, most azonban ismét fitt és tettrekész. 

 

"Edinson csatlakozott hozzánk az edzéseken a szerdai kupameccset követően és jelentkezett, hogy játékra kész állapotban van" - jelentette ki Ole a klubmédia újságírójának Stewart Gardnernek. 

 

 

"Az előző idényben sem volt felkészülési időszak számára, amikor ide került, de nagyon profi és alaposan felkészült. örülünk, hogy újra a keretben van."

 

A norvég menedzser elismerte, hogy a legmegfelelőbb csapat kiválasztása okoz neki némi fejfájást, hiszen rengeteg kiváló játékosa van, akik versengenek a helyekért. Egyedül Rashford és Diallo nem fogható még hadra.

 

"Szerda este nem veszítettünk senkit" - tette hozzá Ole. "Okoz némi fejfájást a megfelelő kezdő kiválasztása" - mondta mosolyogva. "Bár őszintén megmondva, inkább emiatt legyen fejfájásom, mintsem, hogy ne legyen elegendő játékosom. Egy olyan csapatnál, mint mi vagyunk viszont ilyennek kell lennie és mindenkinek készen kell állnia."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!