Az Akadémia professzionális fejlesztőprogramot indít

A Manchester United akadémiája egy innovatív, professzionális fejlesztőprogramot indít, amelynek köszönhetően a fiatalok lehetőséget kaphatnak arra, hogy EFL kluboknál tréningezhessenek.


A következő szezonban a United számos profi fejlődésben lévő (U17-U23) játékosának lehetősége lesz arra, hogy megtapasztalja a profi futballkörnyezetet.

 

A játékosok megfogják ízlelni a labdarúgó ligák valódi környezetét, élvezhetik a klubok által menedzselt időszakok különböző periódusait, elsőkézből tapasztalhatják meg a standard edzésmunkákat és szituációkat, hogy formába kerüljenek a fontosabb meccsekre.

 

Az első két játékos már most részesülhetett a program adta előnyökből, miután a Sheffield Wednesday-el töltötték a hetet. Mindkét játékos sokat tanult Darren Moore csapatától, miután személyesen láthatták, hogy működik egy kemény beosztású edzőmunka a profi labdarúgásban. 

 

Közvetlenül a profiktól tanulni, megfigyelni a közelgő mérkőzésekre való felkészüléseket, vagy a csapattal utazni a meccsnapon nagy lehetőség a tanulnásra, hogy mi kell ahhoz, hogy a profi futballban minden héten jól teljesítsenek.

 

A program ideális lehetőséget biztosít a játékosoknak arra is, hogy bizonyítsanak, mielőtt a jövőben esetleg kölcsönbe kerülnének. A Carringtonba való visszatérés után a játékosok beszámolnak tapasztalataikról az edzőknek, ezzel ismétlik és erősítik a tanulási folyamatot.

 

 

Az akadémia az egyéni fejlődést hosszú idő óta priorizálja, kihívásokat és előnyös környezetet biztosítva a játékosnak. A program megfizethetetlen tapasztalatot kínál és emellett fontos mérföldkő lehet a fiatalok akadémiai utazása során. 

 

Az Akadémia igazgatója, Nick Cox szerint: "A program reprezentálja a tökéletes fejlődés lehetőségét a fiataljaink számára. Az akadémián mindig odafigyelünk arra, hogy innovatívak legyünk annak érdekében, hogy fiataljaink a legjobb tapasztalatokat élhessék át. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy új viselkedési formákat tanuljanak és első kézből tapasztalják meg, milyen az első csapatban való játék."

 

"Tudjuk, hogy megújult céltudattal térnek vissza Carringtonba, ami az egyén és a szélesebb képzési csoport javára válik. Justin Cochrane kulcsszerepet játszott a kezdeményezés létrehozásában, köszönhetően a megannyi fantasztikus kapcsolatnak, amivel igazán izgalmas lehetőséget tudtunk nyújtani a szakmai fejlődési fázisban résztvevőknek."

 

"Szeretnénk köszönetet mondani a Sheffield Wednesdaynek a folyamatos támogatásért és alig várjuk, hogy lássuk milyen előnyt jelenthet ez a program a játékosainknak a pályán és azon kívül is."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!