Telles átérzi a felelősséget

Alex Telles elmondása szerint minden egyes alkalommal, amikor magára ölti a Vörös Ördögök szerelését átérzi az ezzel járó szenvedélyt és büszkeséget.


A brazil védő, aki a Villarreal ellen egy rendkívül látványos találattal megszerezte első gólját a Unitedben az Inside Unitednek mesélt arról, hogy mit is jelet számára az, hogy Ole Gunnar Solskjaer csapatában játszhat.

 

Telles elárulta azt is, hogy a szurkolók jelenléte a stadionban pozitív hatással van rá és minden mérőzésen szenvedélyesen és eltökélten fog játszani, valamint mindent belead, hogy a lehető legjobb teljesítménnyel rukkoljon elő.

 

"Imádom a futballt és úgy gondolom, hogy a játék iránti szenvedélyem nagyon fontos ahhoz, hogy képes legyek a pályán mindent megtenni a mérkőzések során" - mondta Telles. "Tudjuk, hogy folyamatosan nehéz mérkőzések várnak ránk és ebben nagy segítségünkre van a szurkolóktól kapott energia és szenvedély. Azért dolgozunk, hogy minden egyes perc a mérkőzéseken ünnep legyen számukra."

 

 

"Az érzések összekötnek minket a szurkolókkal, akik fantasztikus légkört teremtenek a stadionban és ez elengedhetetlen a mérkőzések megnyeréséhez."

 

A védőt megkérdezték arról is, hogy a menedzser és az edzői stáb át tudja-e adni azt, hogy mit is jelent igazából a Vörös Ördögöket képviselni a pályán.

 

"Természetesen. Az edzői csapat rendelkezik ezzel az ismerettel és át is tudják adni az össze játékosnak. MIndannyian tisztában vagyunk vele, hogy mit is jelent az, hogy a Manchester United játékosai vagyunk. Ez egy nagyon szép, ugyanakkor óriási felelősség, ezért minden nap a lehető legjobb tudásunk szerint kell teljesítenünk."

 

Telles a beszélgetés során üzent a szurkolóknak is, akik hatalmas ovációval fogadták a Villarreal elleni egyenlítő találatát.

 

"Szeretném mindannyiuknak megköszönni a támogatást. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és soha nem fogom elfelejteni az első gólomat a csapatnál nekik köszönhetően. Számíthatnak majd rám, bármi legyen is. Harcolni fogok a végsőkig és mindent megteszek azért, hogy a United újra bajnok legyen."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!