Csapathírek a Liverpool meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere elismerte, hogy néhány kisebb sérüléssel meg kell küzdeniük a vasárnapi, Liverpool elleni bajnokit megelőzően.


Marcus Rashford és Fred is kisebb sérülés miatt volt kénytelen elhagyni a játékteret az Atalanta elleni Bajnokok Ligája találkozót követően, melyet 3-2-re megnyertek a Vörös Ördögök. Emellett pedig Bruno Fernandes részvétele is kérdéses az ősi rivális elleni rangadón.

 

Anthony Martial továbbra is azon dolgozik, hogy rendbe jöjjön erőnlétileg és már az edzéseken is részt vesz, így nem kizárt, hogy szerephez juthat majd Kloppék ellen. A francia védő, Raphael Varane pedig továbbra is ágyéksérülésével küszködik.

 

 

"Kaptunk néhány kisebb ütést, ami a játék velejárója" - mondta Ole az MUTV riporterének, Stewart Gardnernek. "Meglátjuk, hogy az érintett játékosok bevethetők lesznek-e vasárnap, de mindent megteszünk azért, hogy igen. Nem zárom ki vasárnapig senki játékát, de nem vagyok biztos benne, hogy mindenki elérhető lesz. Anthony is még dolgozik az erőnlétén, a mai napon jól teljesített, meglátjuk, hogy holnap mi lesz."

 

Az újságírói kérdésekre válaszolva a norvég menedzser tovább tisztázta a helyzetet.

 

"Az olyan kemény mérkőzéseknek, mint a szerdai velejárója a kisebb ütések, sérülések, zúzódások. Van két-három játékosunk, aki áldozatául esett ezeknek, de bízom benne, hogy a megfelelő mennyiségű játékosból tudok majd válogatni vasárnap. Bruno kétséges, de mindent megtesz, hogy fitt legyen."

 

"Azt sem tudom megmondani, hogy Fred játékra alkalmas állapotban lesz-e. Lehet, hogy mindeni ott lesz, de lehet, hogy 23- hiányzóval vágunk neki a derbinek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 9. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!