Cavani megerősítette, hogy ín problémái vannak

Edinson Cavani elárulta, hogy miért nem tudott részt venni a City elleni derbin, illetve, hogy miért nem hívhatták be őt az uruguayi válogatottba.


A rutinos csatár kénytelen volt kihagyni a hétvégi városi rangadót azt követően, hogy a Tottenham elleni bajnokin gólt szerzett és az Atalanta elleni összecsapáson is pályára lépett, igaz az olaszok ellen csak csere ként. 

 

Cavani kénytelen kihagyni hazája soron következő világbajnoki selejtezőit is, melyet Uruguay Argentína és Bolívia ellen fog megvívni. Uruguay jelenleg 5. helyen áll a dél-amerikai csoportban, melyből az első 4 válogatott jut ki automatikusan a világbajnokságra, az 5. helyezett pedig egy konföderációk közötti rájátszásban vesz majd részt a kvalifikációért folyó harcban, melyet jövő júniusban rendeznek. 

 

 

Edi az El Observador lapnak nyilatkozva elmondta: "Fájdalmat éreztem az inamban, ez volt a baj és már a szezon kezdete előtt. Néhány hetet emiatt pályán kívül kellett töltenem, mielőtt ismét a csapatom rendelkezésre tudtam állni. Visszatértem a válogatotthoz is, voltak kisebb fájdalmaim is, de abban reménykedtem, hogy elmúlik. Javult is a helyzet, de a Tottenham elleni meccs után elkezdett megint romlani a dolog."

 

"Nehéz helyzet ez és végül úgy döntöttem, hogy a kezelés alatt leállok, hogy ne romoljon tovább az állapotom. Szeretnék mihamarabb felépülni és a csapatom és a hazám rendelkezésére állni."

 

A csatár reméli, hogy felépülése jól fog haladni és akár már a Watford ellen találkozón pályára léphet, amelyre november 20-án kerül majd sor. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!