Ole: Ez semmire nem elég

Ole Gunnar Solskjaer a Watford elleni 4-1-es vereséget követően elárulta, hogy szerinte különösen az első félidőben nyújtott teljesítmény miatt bukták el a mérkőzést.


A menedzser úgy érezte, hogy csapata a második félidő elején elkezdett jól játszani, a csereként beállt Donny van de Beek pedig 5 perc elteltével már szépített is. Felébredtek a remények és próbált a csapat küzdeni az egyenlítésért is, ám végül Solskjaernak végül be kellett látnia, hogy a Watforddal szemben most is alulmaradt csapata. A házigazdák Harry Maguire kiállítását követően rendezni tudták soraikat és a hajrában még két gólt berámoltak a vendégek kapujába.

 

Átfogó értékelés

"Túl későn kezdtünk el játszani, adtunk nekik egy teljes félidőnyi előnyt. A második játékrész úgy gondolom jó volt, az elsőben meg a kapujukig is alig jutottunk el és túl sok teret engedtünk nekik. Hátrányba kerültünk, ami Davidnak köszönhetően a 40. percnél még csak 1 gól volt, mert fantasztikusan kivédte a büntetőket és ezen kívül is bemutatott pár védést. Aztán jött a 2. gól. A fordulást követően jobb lett számunkra az összkép, remek fél órát produkáltunk, amíg meg nem fogyatkoztunk. Nem mondhatok mást, csak, hogy közel sem volt elég jó, amit csináltunk."

 

 

A dupla büntető védés sem segített a csapaton

"Nem, egyáltalán nem. Sőt, lehet kicsit túlságosan megnyugtatott minket, de nem tudom mi járt a játékosok fejében. Szerintem mindent beleadnak mindig. Rossz döntéseket hoztunk, nem reagáltunk elég gyorsan, szóval ez nem volt sem megfelelő, sem jó."

 

A cserék hatása

"Anthony és Donny is remekül játszottak. Ez a legfájóbb az egészben. Fantasztikus dolgokat mutattunk a második félidőben, 4-5 nagy helyzetünk is volt, de Ben a helyén volt és nagyokat védett. Aztán hátrányban már elég nehéz volt játszani, de akkor is úgy látszott, hogy képesek lehetünk még egy gólt szerezni, ami már pontot ért volna nekünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!