Taktikai mágnestábla: Villarreal - Manchester United - ONLINE Közös Meccsnézés

Kedves Olvasó! Köszöntelek a virtuális közös meccsnézésen! Reméljük tetszeni fog a formátum! Ha unod már, hogy otthon egyedül nézed a mérkőzéseket és társaságra vágysz, akkor jó helyen jársz!


 

20:45 - Foglaljuk össze röviden a mérkőzést és a rovatot: 

Most debütált ez az új formátum. Remélem sikerült a kommentek között és a cikkben is érdekességekkel szolgálni. Írjatok nyugodtan a kommentekhez egy visszajelzést. Mit olvastatok volna szívesen? A mérkőzés nem mondhatni, hogy a legszórakoztatóbb volt, azonban a komment szekcióban jól elbeszélgettünk egymással. : ) Igaz, közel sincs egy ilyen meccsnézésnek olyan élménye, mintha közösen egy helyen lennénk, de azért remélem sikerült kicsit az élményt visszahozni mindenki számára!  Mi élveztük és reméljük ti is! A több mint 750 hozzászólás erről árulkodik :)

 

 

 

 

20:39 - Így fog kinézni a csoport a mérkőzés után! Fontos győzelem a csoport elsőség szempontjából is!

 

 

 

20:35

20:30 - Miért szenved a United a labdajáratásoknál? Konkrétan nincsenek mélységi passz lehetőségei a labdás játékosnak. A Villarreal szinte egy a kaput védő hálót képez a játékosaiból. Látványos volt, hogy a United körbe körbe adogatta a labdát mégsem volt előre játékfolytatás. Olyan edző kellene majd a United élére, aki ezeket a mélységi passzokat, játék folytatásokat megteremti. 

 

 

20:17 - Rákanyarodunk az utolsó 20 percre lassan. Mit gondoltok mennyi lesz a végeredmény? 80. percben zárjuk a szavazást :)

 

https://www.menti.com/tgwresinq9

Kód: 6837 0815

 

19:52 -Az első félidő hőtérképei közül hoztam nektek hatot. Érdekes lesz nézni a második félidőben változik-e a játékosok elképzelése a játékról. Nekem hiányzik Shaw bal oldali lendületes játéka. Telles sajnos nem tudja azt a minőséget hozni, amit megszokhattunk az angol balhátvédtől. Wan-Bissaka pedig kis túlzással a felező vonalat sem lépte át az első félidőben. Van de Beeknél látható, hogy keresi a helyét a pályán, szinte mindenhol megtalálható, csak az ,,eredeti" pozíciójában nem.

 

 

 

19:41 - Kicsit emésztgessük közösen a statisztikát!

 

 

Kedves Olvasó! Ami számomra kissé furcsa, hogy a hosszú labdái a Unitednek ennyire céltalanok. Kicsivel több mint 50%-os csak a pontosságuk. Míg a Villarreal, nem csak, hogy kevesebbszer alkalmazza ezt a fajta futballt,de azt sokkal hatékonyabban is teszi. Sajnos a 9-3 kapura lövési kísérlet sem a vendég csapat irányába löki a mérleg nyelvét! Mit változtatnátok a második félidőre? 

 


19:32 - Lassan vége az első félidőnek! Hogy tetszett eddig ? 

 

 

19:20 - A United ,,letámadásáról" essen pár szó! Alapvetően 4-4-2-s felállásban történik. A szerepek cserélődnek folyamatosan. Az látható, hogy általában Ronaldo kerül most már a letámadás élére. Még a mérkőzés elején jellemző volt, hogy bal szélen próbálkozott, de mintha Carrick azóta beküldte volna a szélen súlytalan Ronaldot! 

 

 

Amit szeretne a vendég csapat, hogy a Villarreal két belső középpályása ne kaphassa meg a labdát. Fred - Mctominay páros felváltva figyel Capuoera, míg Martial - Van de Beek osztja le általában egymás között Parejot. Nagyon meglátszik az ember orieltáltság, hiszen meg sem támadják a labdást egy bizonyos zónában. Nincs konkrétan ellenállás a Villarreal belső védőkön, csak ha már túlságosan is előre kocogtak a labdával, szinte már majdnem a középső zónáig.

 

 

19:13 - Van de Beek első 18 perce számokban! 

 

 

 

18:57 - United féle 4-4-2 védekezésben! Érdekes lesz nézni Ronaldo mennyit fut labda nélkül. Egyenlőre kis meglepetés, hogy Martial van középen, Ronaldo pedig a bal szélen helyezkedik el a támadások során.

 

 

 

18:52 - A mérkőzés 7 perces késéssel, de elindult! 

18:50 - A mérkőzés még mindig nem kezdődött el, feltehetően a játékvezető, Felix Brych játékvezetőt segítő technikájának lemerülése okán.

18:48 - Így vélekedtetek a mérkőzés kimeneteléről a mérkőzés kezdetéig!

 

 

 

Hamarosan kezdődik a Villarreal - Manchester United mérkőzés! Köszöntelek itt a rovatban!

 

18:40 - Lassan pedig jöhet a...

 

 

 

18:30 - A Villarreal felállása az UEFA szerint (és szerintem is) inkább 4-4-2 lesz mint 4-3-1-2! Meglátjuk majd a pályán melyik valósul meg!

 

 

18:15 - Még van pár perc a kezdő sípszóig, addig van lehetőséged megjósolni a mérkőzés végkimenetelét! Ehhez nem kell mást tenned, mint a menti.com-on indított szavazáson szavazni az általad preferált kimenetelre! A komment szekció is aktív, nyugodtan mond el addig véleményed a Michael Carrick által kijelölt kezdő tizenegyről! Vagy ha van bármi kérdésed, akkor várjuk sok szeretettel!

Szavazás link: https://www.menti.com/4bk829xv4y

Code: 4311 8118

 

Kezdőcsapatok: 

 

 

 

Greenwood, Pogba és Varane hiányoznak a mai találkozóról. A kezdőcsapat legnagyobb meglepetése talán Van de Beek személye lehet. Úgy néz ki Carricket meggyőzte az ifjú holland az edzéseken és a kezdőbe nevezte. Fernandesnek amúgy is ki járna már a pihenés, ugyanis a visszaesés mögött azt sejtik nála, hogy az utóbbi egy évben szinte minden mérkőzésen pályán volt. Okos húzás Carricktől? Mit gondoltok?

 

 

 

Források:

 

https://www.sofascore.com/manchester-united-villarreal/Ksugb

https://www.instagram.com/p/CVDGCPqje2c/

http://sharemytactics.com/

https://www.eredmenyek.com/merkozes/z9Txy4tD/#osszefoglalas/osszefoglalas


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!