A szurkolók Solskjaer előtt fognak tisztelegni

A Manchester United szurkolói megemlékezést terveznek a nemrég menesztett menedzser, Ole Gunnar Solskjaer tiszteletére, értesült különböző hírforrásokból az ESPN.


A szurkolók a Stretford Enden egy hatalmas zászlót terveznek kifeszíteni Solskjaer előtt adózva az Arsenal csütörtöki, Old Traffordon rendezett látogatásán, amely az első hazai meccse lesz a Vörös Ördögöknek a norvég november 21-i távozása óta.

 

Az ESPN hírforrásai szerint a szurkolók keresték meg a vezetőséget ezzel a gesztussal kapcsolatban, amely a klub áldásával zöld utat kapott.

 

 

A londoniak elleni Premier League összecsapás ezzel együtt Ralf Rangnick szezon végéig szóló ideiglenes menedzseri kinevezésének első megmérettetése is lesz. 

 

Az egyelőre még nem tisztázott, hogy a német szakember leülhet-e a kispadra, de még az sem, hogy egyáltalán a stadionban ott lehet-e, miután továbbra is munkavállalási engedélyére vár.

 

A 63 éves tapasztalt trénernek emellett a brit kormány szigorított koronavírus protokollja miatt PCR tesztre is szüksége lesz az Egyesült Királyság területére való belépéshez. Addig továbbra is Michael Carrick irányítja a felnőtt csapatot.

 

Solskjaert közel három év után, a Watford elleni kínos, 4-1-es bajnoki vereséget követően rúgták ki. Az előző idényben ezüstéremig vezette a csapatot a Premier League-ben, az Európa-ligában pedig döntőt játszhattak, legutolsó 13 meccsükből azonban hetet elbuktak irányítása alatt.

 

A 48 éves egykori kiváló csatár azonban továbbra is klublegenda marad, miután 11 igazán sikeres évet töltött el Manchesterben 1996 és 2007 között. Ebben az időszakban hatszor ünnepelhetett bajnoki címet és ő szerezte a győztes gólt a Bayern München ellen 1999-ben megnyert Bajnokok Ligája döntőben, amellyel sikerült a csapatnak a Triplázás is.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!