Van de Beek előre tekint

A Manchester United középpályása, Donny van de Beek örül, hogy lehetőséget kapott a Young Boys elleni találkozón és elmondása szerint már nagyon várja a nyolcaddöntőt.


A holland játékos végigjátszotta a mérkőzést egy erősen felforgatott csapatban, hiszen Ralf Rangnick legutóbbi kezdőjéhez képest 11 helyen változtatott a kezdőjén. Noha a United Mason Greenwood gyönyörű góljával sem tudta győzelemmel zárni a csoportkört, mégis első helyről várják a jövő héten hétfőn megrendezésre kerülő sorsolási ceremóniát.

 

A potenciális ellenfelek között ott van a Sporting, az Atletico Madrid, a Benfica, a RB Salzburg, az Inter és a PSG is. Donny elmondása szerint készen állnak bármelyik csapattal szembe nézni és bízik abban, hogy a csapat képes lesz élni a lehetőségekkel, mert akkor szerinte bárkit le tudnak győzni.

 

"Úgy gondolom, hogy a Bajnokok Ligája ezen szakaszában minden csapat erős. Magunkra kell koncentrálnunk és a legmagasabb szinten teljesítenünk" - mondta a klubmédiának. "Úgy gondolom, hogy a rendelkezésünkre álló játékosok segítségével bárkit le tudunk győzni."

 

"Ehhez minden nap keményen kell edzenünk és akkor sikerülni fog. Sokan nem játszottak, vagy csak keveset már egy jó ideje és nagyon fontosnak tartom, hogy most lehetőséget kaptunk."

 

A United remekül kezdte a találkozót és Mason Greenwood góljával szerezte meg a vezetést, amire Fabian Reider válaszolni tudott, így a házigazdák kénytelenek voltak a végén 1 ponttal beérni. Az egyenlítő találatban a holland középpályás is benne volt és el is ismerte hibáját, amivel kiszolgáltatott helyzetbe hozta kapusát, Dean Hendersont.

 

 

"El kellett volna rúgnom a labdát, de nem ezt tettem, vállalom érte a felelősséget. Rosszul érzem magam a hiba miatt. Nem tartottuk őket kellő nyomás alatt és túl sok labdát szórtunk el."

 

Van de Beek a debütálókról is mondott néhány kedves szót.

 

"Néhány srác számára ez volt az első Bajnokok Ligája mérkőzés. Gratulálok nekik, mert tudom, hogy igazán különleges egy ilyen estén pályára lépni. Most 1-1 lett az eredmény, de már a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk, ami a Premier League-ben lesz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!