Cavani ott lehet a Norwich elleni mérkőzésen

A Manchester United támadója, Edinson Cavani visszatérhet sérüléséből a szombati, Norwich City elleni Premier League mérkőzésre.


Az uruguayi játékos leküzdötte ínproblémáját és keményen dolgozik azon, hogy helyet kapjon a Kelet-Angliába utazó keretben.

 

Kései döntést fognak hozni a támadó ügyében, aki csak remélheti, hogy pályára léphet először azóta, hogy Ralf Rangnick lett az ideiglenesen kinevezett menedzser.

 

Mialatt Cavani már lehetőséget kaphat, addig Raphael Varane és Anthony Martial biztos nem lesznek ott a Carrow Roadon, de valószínűleg még év végéig ők is bevethető állapotba kerülnek.

 

Aaron Wan-Bissaka és Nemanja Matic is kiestek, míg Paul Pogba is csak a lelátóról figyelheti a mérkőzést, azonban a menedzser már folytatott vele telefonos beszélgetést a várható felépüléséről.

 

Mikor Stewart Gardner, az MUTV klubriportere arról kérdezte a főnököt, számolnia kell-e hiányzókkal a sűrű időszakban Ralf ennyit felelt: "Igen, ráadásul sok hiányzóval. A szombati mérkőzésen az egyedüli visszatérő Edi lehet. Várnunk és figyelnünk kell a fejleményeket. "

 

 

"Néhány nappal ezelőtt már a csapattal edzett, mint ahogy tegnap is részt vett a tréningen, szóval várunk és meglátjuk, hogy érzi majd magát."

 

"Rapha számára korai lenne a Norwich elleni mérkőzés. Hetekig nem számíthattunk rá és biztosnak kell lennünk afelől, hogy teljesen egészségesen tér vissza a következő hónapokra és számíthatunk majd rá a szezon végéig."

 

"Szóval annyira nem akarom őt sürgetni. Szerintem néhány héten belül bevethető lesz ő is, optimista vagyok."

 

"Anthony-val kapcsolatban" - folytatta Rangnick. "Várnunk és figyelnünk kell. A kérdés a fájdalom és hogy a térde bírná-e a megterhelést, bár a Norwich ellen még biztos nem lesz a bevethető játékosok között."

 

A hazai oldalon Brandon Williams biztos nem fog pályára lépni, köszönhetően a kölcsönszerződésben foglalt szabálynak, ugyanis Brandon a Manchester United jelenleg a Kanáriknál kölcsönben lévő játékosa.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!