Cavani mindig hálás lesz a szurkolóknak

Edinson Cavani alig várja, hogy megtapasztalja, milyen az ünnepi hangulat az Old Traffordon, miközben a szurkolók a nevét skandálják.


Az uruguayi játékos gólt szerzett a Tottenham ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen októberben, viszont még kevés alkalommal tapasztalhatta meg, hogy milyen a gólszerzés a Unitedben szurkolók előtt a COVID korlátozások miatt.

 

Azután, hogy tavaly az ünnepi időszakban üres lelátók előtt kellett játszani Cavani reméli, hogy idén már teltház lehet az Old Traffordon Karácsony környékén.

 

Ralf Rangnick korábban elárulta, hogy a rutinos támadó közel áll a visszatéréshez ínsérülését követően, melyet még november elején, az Atalanta elleni Bajnokok Ligája találkozón szedett össze.

 

 

"Szerencsés vagyok, hogy egy szezont már eltölthettem itt" - mondta Cavani a klubmédiának. "De a szurkolók nélkül nem az igazi, nem tudtam kiélvezni ezt az élményt."

 

"Nagyszerű érzés az elismerésük és mindig nagyon kedvesek voltak velem. Hálás vagyok és mindig is hálás leszek a dalokért, melyeket kitaláltak nekem, mert úgy gondolom, hogy ezek okkal születnek."

 

"Biztos vagyok benne, hogy mindennek oka van, ami az emberrel történik és nagyon hálás vagyok a szurkolóktól kapott szeretetért. Remélem az előttünk álló hónap nagyon pozitív lesz mindannyiunk számára, utána pedig meglátjuk mi vár még ránk."

 

Cavani tisztában van vele, hogy az év végi és új év eleji sűrű menetrend lehetőséget kínál arra is, hogy változtassanak a tabella aktuális állásán, ugyanakkor nem akar túlságosan előre szaladni, mivel jelen állás szerint a csapat legutóbbi mérkőzése elmaradt a Brentford ellen COVID fertőzések miatt.

 

"Szerintem az egyik legfontosabb, sőt kulcsfontosságú dolog, hogy meccsről-meccsre haladjunk. Ez a futballról alkotott elképzelésem, hogy miként lehet szépen haladni egy szezon során. Nem szabad soha túl messzire tekinteni. Akár most decemberben, akár bármely más hónapban a szezon során mindig a jelenben kell élnünk. Úgy kell minden meccsre felkészülni, mintha egy döntő lenne, majd figyelni, hogy fokozatosan hogyan mennek a dolgok."

 

"Úgy gondolom, hogy a december egy fontos hónap, amikor különösen fontos, hogy megfelelően álljunk a meccsekhez. Koncentrálni kell a következőre, gyűjteni a létfontosságú pontokat, aztán szépen el is ékrezünk az idény feléhez hónap végén, amikor megnézzük, hogy miként állunk."

 

"Utána pedig ismét lépésről-lépésre haladunk a szezon hátralévő mérkőzései során. Így tekintek a bajnokságra, illetve a többi sorozatra is, amelyben érdekeltek vagyunk."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!