Friss hírek Ronaldo bevethetőségéről

A Manchester United támadója, Cristiano Ronaldo abban reménykedik, hogy a szombati, Aston Villa elleni bajnokira visszatérhet a csapatba.


A Vörös Ördögök 7-ese egy kisebb izom probléma okán kihagyni kényszerült a hétfő esti, szintén a birminghamiek ellen lejátszott FA-kupa mérkőzést, de minden erejével azon dolgozik, hogy megfelelő edzésmunkát végezhessen a két csapat újabb, Villa Parkbeli randevúján.

 

Ezzel tovább folytathatná remek sorozatát is, ugyanis nyári, Juventustól való Manchesterbe visszatérése óta eddig az összes meccsnapi keretben ott lehetett a Premier League-ben.

 

"Jól vagyok" - kezdte a Premier League Productionsnek Carringtonban.

 

"Volt egy kisebb rúgásom, de ez a munkám velejárója."

 

"Mint tudják, néha éreznünk kell a fájdalmat. Semmi komoly és remélem hamarosan rendben leszek."

 

 

Amikor a Villa elleni bevethetőségéről kérdezték, Ronaldo így felelt:

"Remélem rendelkezésre állhatok. Csütörtökön megnézzük. Megpróbálok normális edzésmunkát végezni. Aztán majd meglátjuk miként reagál a testem."

 

"Drukkoljunk. Én magabiztos vagyok."

 

A csapat házi gólkirálya eltökélt, hogy egy nehéz időszakot követően minél előkelőbb helyezéshez segítse a Unitedet, a sorozatban második Villa ellen meccsük pedig jó lehetőséget kínál, hogy újra megtalálják útjukat a Premier League-ben a Wolves elleni vereséget követően.

 

"Ismerem a testemet" - tette hozzá.

 

"100 százalékig. Érett vagyok, a tapasztalat pedig lehetőséget kínál neked arra, hogy megértsd az elmédet, a testedet és mindent, ami a futballt körülveszi."

 

"Szóval ez nagyszerű. Én egy másik személyiség vagyok, másik játékos [fiatalkori énemhez képest], de ugyanazok az ambícióim."

 

"Játszani akarok és a csapatot segíteni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Aston Villa - Manchester United

Premier League, 22. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!