Elanga: A gólomat a szurkolóinknak szereztem

Anthony Elanga megszerezte második Premier League találatát a Brentford elleni bajnoki során és elárulta, hogy számára hatalmas megtiszteltetés, hogy gólt lőhetett a Manchester United színeiben.


A 19 esztendős svéd játékos szerezte a vendégek első gólját Fred nagyszerű passzából és végül 3-1-re megnyerték a találkozót. Elanga az MUTV-nek nyilatkozva az alábbiakat mondta.

 

"Mindig különleges érzés gólt szerezni ennek a csodálatos klubnak, nekem pedig abban a megtiszteltetésben van részem, hogy ezt most és tavaly a Wolves ellen is megtehettem és az is fantasztikus érzés volt."

 

 

A fiatal támadónk a szurkolókkal közösen ünnepelhette találatát, majd elárulta azt is, hogy gólját a délre utazó és természetesen az összes többi szurkolónak ajánlja.

 

"Hosszú utat tettek meg velünk, megérdemelték ezt a sikert. Ez a győzelem és a gólom is nekik szól."

 

A United Akadémiáján nevelkedett játékos idén már 2. alkalommal volt kezdő Ralf Rangnick csapatában, hiszen a Méhek elleni találkozót megelőzően a Villa Parkban is ott volt a pályán az első perctől kezdve. A svéd támadó rendkívül hálás a német menedzsernek és nem is volt rest ezt tudatni vele.

 

"Nagyra értékelem azt, amit a főnöktől kaptam. Nagyon sokat dolgozunk az edzéseken és látható, hogy ha az ember belefekteti a megfelelő mennyiségű munkát, akkor megkapja a jutalmat is érte. Minden nap ezt teszem, keményen dolgozok az edzéseken, mert játszani akarok."

 

Elanga számára rendkívül különleges volt az elmúlt pár nap és azt mondja, hogy továbbra is arra összpontosít, hogy minél több lehetőséghez jusson a jövőben.

 

"Szeretek ebben a csapatban szerepelni és továbbra is az a célom, hogy minél több lehetőséget tudjak kiharcolni és tudom, hogy ehhez az kell, hogy keményen dolgozzak az edzéseken, majd amikor jön a lehetőség, akkor pedig élnem kell vele."

 

"Ez volt a második alkalom ebben a szezonban, hogy kezdő voltam és bízom benne, hogy ez csak a második alkalom volt a rám váró sok közül, mert nagyon szeretném, ha még sok ilyen alkalom lenne."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!