Hivatalos: Van de Beek kölcsönben az Evertoné

A Manchester United középpályása, Donny van de Beek beleegyezett, hogy kölcsönben az Everton együtteséhez szerződjön a szezon hátralévő részére.


A holland válogatott játékos 2020 nyarán írt alá a Vörös Ördögökhöz, minden sorozatot figyelembe véve pedig 50 tétmérkőzésen viselhette a klub mezét, amelyeken 2 gólt jegyzett.

 

Van de Beek professzionalizmusa és munkabírása nemrég a United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick dicséretét is kiváltotta, azonban a középpályán a kezdőcsapatba kerülésért folyó kiélezett küzdelem miatt csak limitált mennyiségű játékperc jutott számára.

 

Annak érdekében, hogy Donny máshol több játéklehetőséghez juthasson, a klub vezetése kölcsönadása mellett döntött, így a 2021/2022-es idény második felét az Evertonnál tölti.

 

 

A Stolverkosok a mai napon jelentették be a korábbi Derby County és Chelsea menedzser, Frank Lampard kispadra történő kinevezését, a 43 éves korábbi kiváló játékos pedig két és fél évre kötelezte el magát a Goodison Parkban.

 

Van de Beek már nem az első manchesteri játékos a téli átigazolási időszak során, aki kölcsönbe más klubhoz került, miután nemrég Anthony Martial a Sevillahoz, Amad pedig a Rangershöz írt alá ideiglenesen.

 

A hónap elején Axel Tuanzebe a Napolihoz igazolt kölcsönben, míg Ethan Laird és Teden Mengi a Bournemouth és a Birmingham City együtteseit erősítheti a szezon végéig.

 

A Unitednél mindenki sok sikert kíván Donny-nak a szezon hátralévő részére.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!