Bruno: Mindenki tudja, hogy fejlődhetünk

A Manchester United talizmánja, Bruno Fernandes tudja, hogy a csapat eredményeinek javulnia kell és a portugál középpályás magabiztos azt illetően, hogy ez meg is fog történni Ralf Rangnick irányítása alatt.


A Vörös Ördögök 12 tétmérkőzést játszottak minden sorozatot figyelembe véve a német ideiglenes menedzser novemberi megérkezése óta, amelyek közül hatszor tudtak nyerni, négyszer döntetlent értek el, kétszer pedig vereséget szenvedtek.

 

Az eredmények és a csapat teljesítményének alakulása azt mutatja, hogy Rangnick munkamódszerei elkezdték kifejteni hatásukat, különösen a védelemben, de az is egyértelművé vált, hogy a csapatnak sokkal könyörtelenebbé kell válnia az ellenfél kapuja előtt és több kiegyensúlyozott teljesítménnyel a döntetleneket győzelmekre kell változtatniuk.

 

A mindig őszinte Rangnick pénteki sajtótájékoztatóján egyértelművé is tett ezen szándékát, a United kerete pedig most várja a szombat koradélutáni Southampton elleni Premier League összecsapást.

 

Fernandes várhatóan a kezdőcsapatban kap majd helyet az Old Traffordon és egy, a Premier League Productionsnak adott e heti interjújában a csapat 18-asa értékelte az utóbbi időben nyújtott teljesítményüket.

 

"Szerintem jól teljesítettünk" - magyarázta Bruno.

 

"Sok mindenben fejlődhetünk még és szerintem ezzel mindenki tisztában is van, mert tudjuk, hogy képesek vagyunk ennél sokkal többre is."

 

"Az egyértelmű, hogy [Rangnick] megérkezése óta számos jó eredményt sikerült elérnünk, de még mindig vannak olyan meccseink, amelyekre visszatekintve azt mondhatjuk, hogy több pontunk is lehetne a bajnokságban."

 

"Szerintem ő a saját játékfilozófiáját hozta magával és azt a mentalitást akarja meghonosítani, amelyről azt gondolja, hogy a legjobb számunkra és az is. Ezt követően minden játékosnak teljesítménye legjavát kell nyújtania a csapat segítése érdekében."

 

 

Fernandes nem rég ünnepelte két éves évfordulóját annak, hogy a Unitedbe igazolt, a klubnál kétszer az év játékosának választott karmester pedig lenyűgöző volt ebben az időszakában.

 

Mindazonáltal Bruno rámutatott arra, hogy ő azért jött ide, hogy trófeákat nyerjen és nem fog megelégedni azzal, hogy az egyéni elismeréseinek tárházát bővítheti.

 

"Nagyon boldog vagyok a klub eddig töltött időszakommal. Mindig is azt mondtam, hogy nem nyerni trófeákat ezzel a klubbal egy rémálom, mert ez az a dolog, amit a legjobban szeretnék."

 

"Magam miatt is szeretném, de amiatt is, mert a klub és a szurkolók is megérdemlik és egy ilyen klubnak nem szabadna ilyen hosszú ideig trófea nélkül maradnia."

 

"Két héttel ezelőtt erre két esélyünk volt, most már csak egy. Harcolnunk kell ezért és a Premier League-ben való helyezésünkért is, hogy a lehető legelőkelőbb pozícióban végezhessünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!