Bruno: Továbbra is így kell csinálnunk a dolgokat

Bruno Fernandest lenyűgözte csapattársai higgadtsága a vasárnapi, Leeds elleni 4-2-re megnyert bajnoki találkozó során.


A Vörös Ördögök Maguire és Fernandes góljainak köszönhetően 2-0-ra vezettek, de a 2. félidő elején a házigazdák egyenlíteni tudtak Rodrigo és Raphinha találatainak köszönhetően. A United azonban ismét összeszedte magát és a csereként beállt Fred és Elanga góljai végül a győzelmet jelentették Rangnick csapata számára, így végül 3 ponttal térhettek haza Manchesterbe.

 

Fernandes, aki Elanga gólját készítette elő így nyilatkozott: "Mindig a helyes dolgokat csináltuk és a megfelelő döntéseket hoztuk meg. Továbbra is a helyes dolgokat kell csinálnunk és helyes döntéseket kell hoznunk, még akkor is, ha megbotlunk."

 

Bruno a mérkőzést megelőzően azt nyilatkozta, hogy ellenséges légkörre számít és ez a jóslat be is igazolódott.

 

"Hihetetlen volt, nagyon élveztem. Nagyszerű volt a hangulat, elképesztőek voltak a szurkolóink és nagyszerű eredményt értünk el."

 

 

Maguire fejesgólja az első szögletből szerzett gól volt 2021 áprilisa óta a csapat számára, Fernadnes pedig örül, hogy sikerült lezárniuk ezt a meddő sorozatot. 

 

"Jó volt látni, mert ezen igyekeztünk nagyon javítani. Ha továbbra is a megfelelő dolgokat fogjuk csinálni, akkor több találatot fogunk elérni szögletből. Fontos a gólszerzés és, ha van lehetőségünk kidolgozott helyzetből, vagy bármi más módon betalálni, akkor gólt kell szereznünk."

 

A második játékrész elején a Leeds kiegyenlített Raphinha találatának köszönhetően, melyet egy Fernandes elleni, véleményes szituáció előzött meg, a portugál középpályás pedig úgy véli, hogy Paul Tierney-nek le kellett volna fújnia a szabálytalanságot.

 

"Szerintem szabálytalanság volt, mert amikor elpasszoltam a labdát a lábamra lépett, azt viszont nem láttam, hogy a labdához is hozzáért volna. Ilyen az angol foci, ezt meg kell szokni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Atletico Madrid - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!