Elanga: Az ilyen pillanatokért élek

A Manchester United játékosa, Anthony Elanga "lenyűgöző élménynek" nevezte a Leeds United ellen az Elland Roadon aratott 4-2-es győzelmüket és elmondása szerint még több ilyen napot szeretne átélni karriere során a Vörös Ördögök színeiben.


Az 19 éves játékos a kispadról beállva segítette hozzá Ralf Rangnick legénységét vasárnap a Yorkeshire-i rivális elleni mérkőzés három pontjának megszerzéséhez, ahol az ő nevéhez füződött csapata negyedik, azaz utolsó gólja, bebiztosítva ezzel a sikert az utolsó percekre.

 

Miután az akadémián nevelkedett, Anthony számára nem jelentett újdonságot, hogy ez a párharc mit képvisel a klub számára, emiatt pedig a hétvégén nagyon várta, hogy megtapasztalhassa első kézből is a hangulatát.

 

"Lenyűgöző élmény volt a Leeds ellen játszani" - kezdte Elanga a klubmédiának adott exkluzív interjúját.

 

"Mi mindannyian ismerjük és tudjuk, hogy mit jelent a klubnak az ellenük való megmérkőzés. Azzal, hogy gólt szereztem és együtt ünnepelhettem a csapattal, megmutatkozott, hogy mennyire összetartunk és milyen jó a hangulat az öltözőn belül."

 

"Természetesen már arattunk egy győzelemet ezt megelőzően [a Brighton ellen], a lendületünk megszerzéséhez pedig nagyon jó volt egy újabb sikert aratni. Így fogjuk folytatni a továbbiakban is."

 

A fiatal támadó Freddel karöltve, egy kettős csere keretében lépett pályára a 66. percben, amely kulcsfontosságú változtatásnak bizonyult a mérkőzés kimenetele szempontjából.

 

2-2-es állásnál előbb röviddel a beállásukat követően Fred szerezte meg góljával újra a vezetést csapatának, majd egy perccel a rendes játékidő letelte előtt Elanga állította be a végeredményt. A csapatra gyakorolt hatásával természetesen a svéd korosztályos válogatott játékos is elégedett volt.

 

 

"Jó érzés volt" - mondta, amikor arra kérték, foglalja össze gólja utáni érzéseit.

 

"Freddel való becserélésünket megelőzően 2-2 volt az állás, szóval az, hogy beállásunk után hatással tudtam lenni a mérkőzésre, igazán különlegessé teszi ezt az élményt."

 

"Nagyszerű érzés, hogy sikerült gólt szerezni és 4-2-re alakítani az állást, a szurkolókkal való közös ünneplés pedig lenyűgöző volt."

 

Azt követően, hogy Illan Meslier lábai között a kapuba talált, Elanga azonnal a vendégszurkolókkal teli lelátórészhez szaladt felnőtt pályafutása harmadik - szezonbeli második - góljának megünneplésére.

 

Ez már egy olyan pillanat számára, amelyre mindig örömmel fog visszagondolni, de célul tűzte ki maga elé, hogy az előtte álló hetekben, hónapokban és években még többször átélhesse ugyanezt.

 

"Fantasztikus érzés, hogy amikor gólt szerzek, akkor a rólam szóló dalt éneklik."

 

"Ez nagyon különlegessé tette a pillanatot."

 

"Az ilyen pillanatokért élek és szeretnék még több ilyet átélni azáltal, hogy újabb gólokat szerzek és folytatom a megkezdett munkát."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!