Telles nagyon tiszteli Shaw-t

Alex Telles elismerésének adott hangot posztriválisa, Luke Shaw kapcsán a Manchester United kedd esti, Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóját megelőzően.


A spanyol bajnokcsapat elleni összecsapást megelőző hivatalos sajtótájékoztatón Telles beszámolt az angol válogatott játékossal való szoros kapcsolatáról és értékelte a szezon során bemutatott fejlődését is.

 

"Nagyon tisztelem Luke-ot [Shaw]" - kezdte Telles.

 

"Részemről hatalmas tisztelet övezi őt és nagyon jól kijövünk egymással a pályán."

 

 

Telles 2020 októberében érkezett az Old Traffordra és egy kihívásokkal teli első szezont követően idénre láthatóan sikerült a brazil játékosnak beilleszkednie a Vörös Ördögöknél.

 

"A Unitednél töltött első év nem volt könnyű számomra, de ezt az évet már sokkal jobbnak érzem" - tette hozzá.

 

"Nagyon keményen dolgozom és én egy olyan játékos vagyok, aki segíteni szeretné a csapatot. A menedzser hozza meg a döntést arról, hogy ki játszik és ő mindig azt a játékost jelöli a csapatba, akit a legjobbnak gondol az adott feladatra."

 

A válogatott bekk kezdőként végig ott volt a pályán a Tottenham Hotspur múlt szombati 3-2-es legyőzése alkalmával és ő adta a gólpasszt Cristiano Ronaldo mindent eldöntő harmadik találata előtt is.

 

Telles hiszi, hogy a Manchester United szezonbeli sikereihez fűzött reményeihez kulcsfontosságú a portugál csapattársa formája.

 

"Fontos, hogy top szinten képes játszani és teljesíteni. Tudjuk, hogy milyen múltja van a futballban, mennyi gólt szerzett, milyen hatással van az öltözőre és a csapat játékára a pályán."

 

"Amikor jó formának örvend, akkor lenyűgöző tud lenni számunkra."

 

"Szeretnénk segíteni őt, ahogyan őt is mindig ez vezérli. Amikor ezt sikerül megtenni, akkor nagyon erős csapattal rendelkezünk."

 

 

Az Atletico Madrid látogatására előre tekintve Telles kifejezte lelkesedését a legrangosabb európai kupasorozatot illetően.

 

"Ez egy olyan sorozat, amelyet imádok."

 

"Már játszottam a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában is."

 

"A finom részletek mindig a legfontosabbak és én tudom, hogy az ebben a sorozatban szereplő játékosok nagy tapasztalatokkal rendelkeznek, szóval holnap [kedden] fel kell készülnünk minden eshetőségre a mérkőzésen."

 

"Ez egy nagyon kemény mérkőzés lesz, szóval nagy örömömre szolgál, hogy bevethető lehetek. Nem lesz egyszerű, de szerintem készen állunk rá."

 

A baloldali védő abban is reménykedik, hogy a United szurkolók jelenthetik majd a különbséget az Álmok Színházában.

 

"A szurkolók hihetetlenül fontosak lesznek holnap [kedden], mert szerintem ha jól játszunk, akkor ők mögöttünk fognak állni."

 

"Ők nagyon pozitívak, nekünk pedig erre szintén pozitívan kell reagálnunk. Így történt ez a Spurs ellen is és szerintem ugyanez lesz a helyzet az Atletico meccsen is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Atletico Madrid

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, 2. mérkőzés
Első forduló eredménye: 1-1

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!