Bruno: Hosszasan egyeztettünk a klubbal a jövőről

A Manchester United sztárja, Bruno Fernandes elárulta, hosszasan egyeztetett a klubbal jövőről, mielőtt aláírta volna új szerződését.


A portugál középpályás 2026 nyaráig való szerződés hosszabbítását ma jelentették be hivatalosan, amely a klub által opcionálisan további egy évvel megtoldható. Az erről szóló egyeztetések során a játékost a vezetőség arról biztosította, hogy a Vörös Ördögök megteszik a következő lépést ahhoz, hogy újra boldog idők köszöntsenek rájuk.

 

Az új megállapodás a válogatott irányító erőfeszítéseinek az elismerése egyben, amelyet a Sporting Lisszabontól való 2020 januári átigazolása óta mutatott, de ő nem elégszik meg ennyivel és az új szerződése időszakában szeretné ha a klubot hozzásegíthetné ahhoz, hogy trófeákért legyenek harcban.

 

"Hiszem, hogy a klub vissza fog térni arra a helyre, ahova megérdemli" - kezdte Bruno a MUTV-nek adott exkluzív interjúját.

 

"Ez az, amiért aláírtam az új szerződésemet. Ezért kezdtünk el már régen az új szerződésem kapcsán a klubbal az egyeztetéseket."

 

"Az egyik dolog, amit ki szeretnék emelni, hogy a klub jött hozzám, nem én kerestem őket és ez olyan dolog, amely büszkévé tesz és amelytől úgy érzem, hogy a megfelelő dolgokat teszem. A klub úgy gondolta, hogy megérdemlek egy új szerződést, amely nincs azonos szinten azzal, amelyet a kapcsolatunk legelején ajánlottak számomra."

 

"Szóval azért, hogy ezt megtették irányomba, hálás vagyok a klubnak és ez mutatja, hogy jól végzem a dolgomat, jól dolgozom, amiért jár az elismerés."

 

"Hosszú egyeztetéseket folytattam a klubbal, nem a szerződésemről, hanem a klub jövőjéről, mert ha maradok, akkor szeretnék a részese lenni."

 

"Természetesen most, hogy aláírtam a szerződésemet, eldőlt hogy maradok és szeretném megérteni, hogy mit akar a klub. A klub győzni akar és építkezni. Abból, amit velem közöltek, hiszem, hogy a klub vissza fog térni arra a szintre, amit korábban megszoktunk. Valószínűleg nem a következő szezonban érjük el a kívánt szintet, de szerintem lépésről-lépésre a klub egyre közelebb fog kerülni ahhoz, hogy boldog idők köszöntsenek ránk."

 

 

Fernandes arról is biztosította a szurkolókat, hogy a játékosok mindent megtesznek majd azért, hogy a lehető legjobban zárják a szezont, kezdve a szombati Leicester City elleni bajnokival.

 

"Az a legfontosabb dolog most, hogy a lehető legjobb eredménnyel zárjuk a szezont" - tette hozzá.

 

"Meg kell értenünk, hogy az, amit eddig elértünk a szezonban, nem elegendő. Ismerjük, hogy milyen elvárások vannak a klubnál, ezekkel pedig a játékosoknak kell a lehető leginkább tisztában lenniük."

 

"De most nem tehetünk mást, mint hogy a maximumot nyújtjuk annak érdekében, hogy minden mérkőzést megnyerjünk és megmutatjuk a szurkolóknak, hogy harcolunk a klubért. Mindezt a lehető legjobb teljesítményünket mutatva, még akkor is, ha trófeát már nem nyerhetünk a szezonban. Tudjuk, hogy a szurkolók megérdemlik azt, hogy az utolsó pillanatig harcban álljunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League, 31. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!