Amiért Ronaldo kihagyja a Leicester meccset

Cristiano Ronaldo kihagyni kényszerült a Manchester United szombat koraesti, Leicester City elleni bajnoki mérkőzését.


A portugál válogatott játékos influenza-jellegű tüntektől szenved, így a szezon utolsó előtti hónapjának első mérkőzésén nem állhat csapata rendelkezésére.

 

A Vörös Ördögök 7-ese mesterhármast szerzett a United utolsó Premier League mérkőzésén, amikor 3-2 arányban győzték le a Tottenham Hotspurt, az elmúlt napokban tartott válogatott szünet során pedig Törökország és Észak-Macedónia ellen is győzelemhez segítette Portugáliát, amely így kivívta a 2022-es katari világbajnokságon való részvételt.

 

Ronaldo pénteken nem tudott együtt edzeni csapattársaival Carringtonban és ma reggel se érezte jól magát, így nem jöhetett szóba a Rókák elleni pályára lépése.

 

Helyét, 'hamis kilencesként' Bruno Fernandes veszi át a kezdőcsapatban, míg a széleken két gyors játékos, Jadon Sancho és Anthony Elanga kaptak helyet.

 

 

"Sajnos tegnap influenzaszerű tüneteket produkált" - erősítette meg mérkőzés előtti interjúja során Ralf Rangnick.

 

"Természetesen ott lehetett volna és ott is lett volna a kezdőcsapatban, de nem érezte jól magát és edzeni se tudott."

 

"Ezt követően az orvos újra megvizsgálta otthonában ma reggel, de egyáltalán nem érezte jobban magát, így sajnos emiatt nem játszhat."

 

"A megszokott felállásunkban fogunk játszani, ahol időnként Bruno lesz a csatár, de közben középpályás feladatai is lesznek. Paul Pogba egyike a támadó felfogású középpályásainknak, emiatt döntöttem emellett a formáció mellett."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League, 31. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!