Manchester United U18 - Wolves U18 2-0

Ismét növelték győzelmeik számát a fiatalok, ezzel pedig a Farkasok orra elől táncoltak el 3 pontot a 2-0 arányban megnyert találkozón.


Három ponttal elhúzott az őket üldöző Everton elől a United U18-as csapata és négy pontra megközelítette a harmadik helyen szereplő Blackburn U18-as gárdáját.

 

A United ifjai az első félidőben Ennis találatával szereztek vezetést a 43. percben, majd McNeill tette fel az "i"-re a pontot a második játékrész elején, már a 47. minutumban. 

 

United támadást követően Mather indította hosszan McNeill-t, aki a kapu előterében kitört a védők sűrűjéből és kapásból próbált meg szépségdíjas találatot szerezni, de jóval elvétette a célt, így a helyzet kimaradt. 

 

A Wolves sem hagyta magát, fordultak a játékosok, Roberts futott fel a tizenhatos sarkáig, beadta a túloldalra, azonban Reynolds elszámolta magát, megpattant előtte a labda és messze a kapu fölé durrantott. 

 

Forson keverget a bal oldalon, a tizenhatos előterében, majd Ennishez passzol, aki elindul a labdával befelé, a védők nem mernek odalépni, szinte már a túloldalig gyalogol a játékszerrel, aztán kirúgta a bal hosszú sarkot. 1-0

 

A második félidő elején is a Vörös Ördögök támadnak, Aljofree ad tanári indítást McNeill felé, aki lehagyja védőit és higgadtan kilövi a jobb alsót. 2-0

 

Próbál felzárkózni a Wolves. Roberts indítja az elöl ragadt Farmert, aki kioszt egy testcselt, így az őt fogó védő lemarad, de végül a kaput nem találja el, hiába volt már csak a kapus előtte. 

 

Forson szerzett labdát a United térfelén, majd egyenesen a tizenhatos előteréig gyalogolt vele akadálytalanul, ott Norkettet indította, aki visszaadta középre, Mather lövése azonban gyengére sikerült, a kapus könnyedén hárította, pedig ebben a helyzetben több volt. 

 

Ismét a Vörös Ördögök rohamoznak. Mather passzol tökéletes iramban a tizenhatoson belülre érkező Norkett felé, aki megtolta a labdát, a védő azonban rossz ütemben csúszott oda neki. Büntető. A sértett állt oda, hogy elvégezze, azonban csúnyán mellé lőtte, így maradt a 2-0-s eredmény. 

 

A United fiataljai legközelebb a Burnley U18-as együttesével találkoznak szintén hazai pályán a Sport Leigh Village-en április 19-én, este 20:00-kor. 

 

Összefoglalás:

United: Hanbury; Murray, Jurado, Aljofree, Pye; Oyedele, Mather, Forson, Ennis (Hansen-Aaroen 60); Hugill, McNeill (Norkett 60)

Nem használt cserék: Polakowski

Gólok: Ennis 43, McNeill 47

Sárgla lapok: Pye, Aljofree ill.: Mabete


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!