Amiért Bruno végezte el a büntetőt

Ralf Rangnick magyarázattal szolgált arra, hogy Cristiano Ronaldo helyett miért Bruno Fernandes végezte el a Manchester United büntetőjét az Arsenal ellen idegenben 3-1-re elveszített bajnoki mérkőzésen.


A Vörös Ördögök 2-1-es hátrányban voltak, amikor Anthony Taylor játékezető a tizenegyespontra mutatott Nuno Tavares kezezését követően.

 

Az estetet a VAR is vizsgálta néhány percig Jared Gillett révén, de a döntés végül érvényben maradt.

 

A labdával Bruno Fernandes lépett előre és bár a portugál középpályás elküldte a rossz oldalra az Arsenal kapusát, Aaron Ramsdale-t, sajnos labdája a kapufa külső oldalát csípte meg, majd mellé ment.

 

 

Később Granit Xhaka távoli gólja biztosította a három pont otthon tartását az Ágyúsok számára, akik így előkelő helyről várhatják a Bajnokok Ligája kvalifikációért folyó verseny további fordulóit.

 

Bruno volt a csapat állandó büntető végrehajtója első két manchesteri szezonjában, de mióta honfitársa kihagyta szeptemberben az Aston Villa elleni hazai meccsen a büntetőt, Cristiano Ronaldo végezte el az azóta megítélt három tizenegyest. 

 

A 37 éves legenda Karácsony előtt eredményes volt az Arsenal és a Norwich ellen is büntetőből, de a februári, Middlesbrough elleni FA-kupa összecsapáson hibázott.

 

Rangnick most megerősítette, hogy Ronaldo maga engedte át a tizenegyes elvégzésének lehetőségét Brunonak.

 

"Beszéltem vele [Ronaldo] a meccs után és megkérdeztem erről, ő pedig azt mondta, nem érezte úgy, hogy neki kellene elvégezni" - mondta Ralf mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján.

 

"Ezért azt mondta, hogy jobbnak érezte, ha Bruno végzi el."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!