Taktikai Mágnestábla: Lezárult a Fantasy játék

Kedves Olvasó! Ezúttal a Fantasy Premier League világába varázsollak el.


A 2021/22-es szezonban másodszor indult útjára a ManUtdFanatics.hu külön fantasy játéka, amit minden jelentkező a Premier League hivatalos oldalán játszhatott. A világon több millió ember játszik a Premier League Fantasy oldalán.

 

A 2020/21-es szezonban a ManUtdFanatics.hu is meghirdetett egy külön ligát, ahol heti szinten mérhette össze magát minden kedves Olvasó! Az első évben több mint 300 versenyző regisztrált a külön ligánkba. A 2021/22-es kiírásban már 522 menedzser versengett heti szinten egymással. Nézzük is meg, hogy kiknek sikerült ez a legjobban.

 

 

A tavalyi évhez hasonlóan az idei év is nagyon szoros csatát hozott az élen. Még az utolsó fordulóban is több menedzser jelöltnek volt reális esélye az első helyen célba érni. Érdekességképp jegyezném meg, hogy a tavalyi bajnok WPViking csapata, idén az ötödik helyre tudott befutni. Szép teljesítmény a mezőny elején végezni, kettő egymás követő évben. Engedjetek meg, hogy egy mémet küldjek neki, ezzel is kifejezve elismerésemet!

 

 

Az idei év győztese pedig nem más mint.....

 

 

Gratulálunk Csaba! Ha a hónapokat nézzük, akkor csupán egyetlen egy hónapot nyert meg Csaba a játék során, azonban végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Szerencséjére itt a pontok összeadódnak, összességben pedig az ő csapata szerezte a legtöbb pontot. Kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot adategyeztetés miatt. 

 

Gratulálok a többi versenyzőnek is, akik elindultak! Ez az év és a nyeremény azonban Csabáé lett! A virtuális tortából mindenkinek tudok vágni egy szeletet!

 

 

Kedves Fantasy menedzserek! Mi volt a legemlékezetesebb pillanatotok az évben? Milyen nagyszerű húzásokat csináltatok, amitől hirtelen több pontotok lett? Nyugodtan meséljétek el az élményeiteket a komment szekcióban! :) Jövőre ismét megpróbáljuk? Elindítsuk a jubileumi harmadik játékot közösen? Szeretitek a Fantasy világát? :)

 

Antony lassan talán landol Manchesterben, míg De Jong elveszett valahol Barcelona és Manchester között. Mit gondoltok tud a United olyan játékost igazolni, aki meghatározó lehet akár a Fantasy játékban is ? Utoljára Bruno Fernandes igazolása robbant be üstökösként a játékban is. Van esetleg olyan játékos a radarotokon, akire a fantasy alatt figyeltetek fel és bátran ajánlanátok Ten Hagnak is? 

 

Remélem élveztétek az év közbeni csatázást! 

 

A végeredmény

 

 

 

 

A hivatalos végeredmény a következő linken megtekinthető az oldalra való belépés után: LINK
 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!