Greenwood ügye folytatódik

Csütörtöki meghallgatását követően Mason Greenwood továbbra is óvadékban ellenében szabadlábon marad egy nő megerőszakolásával és bántalmazásával kapcsolatos vádak miatt.


A 20 éves játékost január 31-én tartóztatták le nemi erőszak és testi sértés gyanújával, majd ezt kiterjesztették szexuális zaklatás és gyilkossággal való fenyegetés vádjával is február 1-én.

 

A manchesteri rendőrség a mai napon közleményben tudatta, hogy a június 23-án tartott meghallgatást követően a fiatal játékos továbbra is szabadlábon védekezhet óvadék ellenében. Azonban további tájékoztatást a rendőrség a nyomozás állásával kapcsolatban nem ad a közlemény szerint egészen addig, amíg a vád meg nem áll a vádlottal szemben, vagy szabadon nem engedik. Újabb intézkedés pedig egyelőre nem foganatosítanak vele szemben.

 

A Manchester United korábban azt közölte, hogy a támadó további értesítésig nem vehet részt a csapat edzésein és mérkőzésein. Greenwood, akinek 2025-ig szól a szerződése a Uniteddel ezidáig az őt ért vádakra nem reagált.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!