Szkander Malacia leigazolásáért

A Manchester United fokozta érdeklődését a Feyenoord bal szélső védője, Tyrell Malacia iránt és megpróbálja egy 13 millió fontos ajánlattal túllicitálni a Lyon csapatát.


Erik ten Hag az Ajaxszos időkből jól ismeri a Feyenoord 22 éves játékosát és nagyra tartja a fiatal védő gyorsaságát, helyzetfelismerését, védőmunkáját és támadási készségeit is.

 

Malacia megfelel a holland mester elképzeléseinek arra vonatkozóan, hogy milyen játékosokat akar az Old Traffordon látni, ráadásul a fiatal hollandnak ugyan az a menedzsmentje, mint Frenkie de Jongnak, aki a klub első számú célpontja a nyár folyamán. Ugyan ez az ügynökség képviseli egyébként Victor Lindelöföt és Donny van de Beeket is.

 

 

A Vörös Ördögök a mai hírek szerint jól haladnak a katalán csapattal folytatott tárgyalásokkal a holland középpályás ügyében és a napvilágot látott információk szerint 56 millió font ellenében sikerülhet De Jongot Mancehsterbe hozni, ami a rendelkezésre álló keretet figyelembe véve lehetővé teszi további játékosok megszerzését is.

 

Fabrizio Romano és egyéb hírforrások szerint a Feyenoord és a United között már meg is született a megállapodás Malacia leigazolásáról és hamarosan akár hivatalos bejelentés is következhet.

 

A mindig jól értesült Romano azt is írja, hogy a Feyenoord igazgatója, Frank Arnesen meg is erősítette a sajtóhíreket.

 

"Megállapodás született a Manchester Uniteddel, most Tyrell válaszára várunk. Ha Malacia igent mond, akkor már ott fog állni a United küszöbén."

 

Az információk szerint a United 15 millió Eurot ajánlott a hollandért, illetve ez az összeg növekedhet még a különböző bónuszoknak köszönhetően, míg a Lyon ajánlata 12 millió Euro fix összeg és 3 millió Euro bónussz lenne.


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!