De Gea: Nagyon várjuk a túrát

David de Gea, a Manchester United kapusa izgatottan várja, hogy kezdetét vegye a 2022-es nyári túra, mely során találkozhatnak a tengeren túli szurkolókkal is.


A 2019-es felkészülési időszakot követően ez lesz az első alkalom, hogy a Vörös Ördögök Európán kívülre látogatnak a világjárvány miatt, útjuk pedig Thaiföldre és Ausztráliába vezet.

 

De Gea és társai most pénteken indulnak a manchesteri repülőtérről és első megállójuk Bangkokban lesz, ahol a Liverpoollal játszanak majd egy mérkőzést. A spanyol hálóőr 12. szezonját kezdte el taposni a Unitednél elárulta, hogy nagyon várja már, hogy ismét találkozhasson a klub szurkolóival.

 

"Nagyszerű dolog, hogy újra utazhatunk és találkozhatunk a szurkolókkal, különösen, hogy most Angliától távol tehetjük ezt újra. Mindig nagyszrű élmény találkozni a szurkolóinkkal és külön öröm, hogy az ilyen találkozások örök emlékként maradnak meg bennük."

 

A United legutóbbi nagy túrája a 2019/20-as idény előtt volt, melynek során szintén ellátogatott a csapat Ausztráliába, de szingapúri, kínai és walesi jelenésük is volt a srácoknak.

 

 

Az elmúlt két évben azonban a világjárvány megnehezítette az utazást, így a játékosoknak az otthonukhoz közel volt lehetőségük felkészülni, ám De Gea most örül, hogy visszatérhetnek a hosszabb túrákhoz.

 

"Nehéz éveken vagyunk túl a CIVOD miatt, így az, hogy most elutazhatunk és ismét találkozhatunk a szurkolókkal az nagyon-nagyon szép pillanat lesz. Alig várjuk az egész csapattal."

 

A thaiföldi, Liverpool elleni nyitómeccs után Ausztráliába utaznak tovább a srácok, hogy megvívjanak a Melbourbe Victory, a Crystal Palace és az Aston Villa csapataival.

 

Bár a túra ezekkel a találkozókkal véget ér, a felkészülés jegyében még vár két barátságos mérkőzés Európában a Unitedre, mégpedig az Atletico Madrid és a Rayo Vallecano ellen.

 

A felkészülési szezon során lejátszott mérkőzések lehetőséget biztosítanak majd arra a szurkolók számára, hogy első kézből láthassák Erik ten Hag eddigi munkájának eredményét, aki augusztus 7-én megkezdi első Premier League szezonját.

 

De Gea elmondása szerint már alig várja az új szezont a holland mester irányításával, aki a múlt héten a már visszatérő játékosokkal elkezdte a felkészülést.

 

"Úgy godnolom, hogy mindannyian nagyon izgatottak vagyunk az új szezon és az új menedzser miatt. Nagyon jó focit játszat, amit a szurkolók szeretni fognak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!