Csapathírek a Cadiz meccs előtt

A Fulham elleni drámai bajnoki győzelem óta először lesznek bevetésen a Manchester United játékosai, amikor szerdán este a Cadizzal csapnak össze barátságos mérkőzésen.


A Vörös Ördögök 29 fős kerettel vesznek részt Spanyolországban téli edzőtáborukban, amely lehetőséget biztosít Erik ten Hag számára, hogy létfontosságú játékperceket biztosítson a felnőtt csapat kerettagjai és a fiatal tehetségek számára egyaránt.

 

A világbajnokságon érdekelt játékosok mellett Jadon Sancho és Axel Tuanzebe is hiányzik a United téli felkészülési túrájáról, Brandon Williams és Aaron Wan-Bissaka azonban már megfelelő erőnléti állapotnak örvend ahhoz, hogy eluztazhatott a társakkal együtt Andalúziába.

 

Négy kapus is elutazott a mezőnyjátékosok mellett, akik közül David de Gea nagy valószínűséggel szerepet fog kapni szülőhazájában, előtt pedig Victor Lindelöf biztosíthatja a tapasztalatot a védelemben.

 

 

A középpályán Donny van de Beek és Scott McTominay tehet azért minél többet, hogy a Burnley elleni Ligakupa összecsapáson a kezdőcsapatban kapjanak helyet, amely a United első szünet utáni tétmérkőzése lesz még karácsony előtt.

 

Arra is nagy esély van, hogy összeállhat a izgalmasnak ígérkező Anthony Elanga, Anthony Martial és Alejandro Garnacho alkotta támadótrió, akik közül utóbbi szintén szülőhazájába térhet vissza azt követően, hogy győztesgólt szerzett a Craven Cottage-en.

 

Természetesen az U21-es és az U18-as csapat legnagyobb ígéretei is odaférhetnek majd a tűz közelébe ezen a héten. Charlie Savage és Zidane Iqbal már jó benyomást tettek menedzserükre a klub nyári felkészülési túráján és a középpályán valószínűleg ismét lehetőséghez fognak majd jutni. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!