Hivatalos: Malacia a Unitedé

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Tyrell Malacia csatlakozott a klubhoz, miután 2026 júniusáig szóló szerződést írt alá, amely további egy évvel meghosszabbítható.


A holland védő karriere során 136 tétmérkőzésen lépett pályára a Feyenoord színeiben, hazáját pedig az U16-os válogatottól kezdve minden szinten képviselhette. A felnőttek között már öt válogatottságnál jár.

 

"Lenyűgöző érzés a Manchester Unitedhez igazolni. Ez egy új szakasz kezdete számomra, új bajnokság, új csapattársak és egy lenyűgöző menedzser [Erik ten Hag] fog vezetni minket" - kezdte Malacia.

 

"Azáltal, hogy az Eredivisie-ben volt alkalmam az általa vezetett csapatok ellen játszani, tudom, hogy milyen kvalitásokkal rendelkezik és mit vár el a játékosaitól."

 

"Bár tudom, hogy még fiatal vagyok és folytatni fogom a fejlődésemet, megígérhetem a United szurkolóknak, hogy mindent ki fogok adni magamból a pályán, amikor magamra ölthetem a csapat vörös mezét. Mindig hálás leszek a Feyenoordnak azért, amit nekem és a családomnak adtak."

 

"Semmi sem sikerülhetett volna számomra, ha ők nincsenek. Most készen állok arra, hogy a jövőre koncentráljak a Uniteddel és sikerekhez segítsem az új klubomat."

 

 

John Murtough, a Vörös Ördögök sportigazgatója így kommentálta az első nyári igazolást:

"Tyrell egy nagyon izgalmas, dinamikus, fiatal futballista, aki korához képest már hihetetlen mennyiségű tapasztalattal rendelkezik, hiszen már öt szezont töltött a holland bajnokságban, játszott európai kupadöntőben és hazája felnőtt válogatottjában is."

 

"Már nagyon várjuk, hogy láthassuk, amint Erik ten Hag és edzői stábja irányításával folytatja fejlődését az előttünk álló években."

 

"A Manchester Unitednél mindenki nagy szeretettel üdvözli Tyrellt a klubnál."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!