Ronaldo nem utazik a felkészülési túrára

Cristiano Ronaldo nem lesz tagja a Thaiföldön és Ausztiráliában tartandó felkészülési túrára holnap útra kelő Manchester United keretének.


A 37 éves portugál válogatott játékos szabadságát meghosszabbították, hogy megbirkózhasson családi problémáival, így nem lesz tagja Erik ten Hag keretének, amely Thaiföldön és Ausztráliában készül majd fel az új szezonra.

 

Ronaldo manchesteri jövője kapcsán a Sky Sports News úgy értesült, a United hajlandó idén nyáron meghallgatni az ajánlatokat, bár a klub nyilvánosan továbbra is elzárkózik ettől, miután még további egy évig szerződés köti hozzájuk és továbbra sem nyilvánították eladónak.

 

 

A Vörös Ördögök első nyári felkészülési meccsére július 12-én, a Liverpool ellen kerül majd sor Bangkokban, mielőtt áttennék székhelyüket Ausztráliába, ahol három nappal később a Melbourne Victory, majd július 19-én a Crystal Palace lesz majd az ellenfelük.

 

Ezt követően július 23-án az Aston Villaval csapnak össze Perth-ben, majd egy oslói kitérővel hazatérnek, ahol az Atletico Madriddal randevúznak július 30-án.

 

A United egyetlen mérkőzése hazai környezetben az új szezon kezdetét megelőzően a Rayo Vallecano ellen lesz egy nappal később, amely értelmében akár egy hónap is eltelhet, mire legközelebb Ronaldo pályára léphet a klub mezében.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!