Donny: Van még hova fejlődni

A Manchester United középpályása, Donny van de Beek elismerte, hogy a 2022-es felkészülési túrán elért győzelmek ellenére van még hova fejlődnie a csapatnak Erik ten Hag vezetésével.


A Vörös Ördögök eddig 3 mérkőzésükből 3 győzelmet arattak, legutóbbit Melbourne-ben, a Crystal Palace ellen. A gólokat Anthony Martial, Marcus Rashford és Jadon Sancho szállították, Donny pedig úgy véli, hogy a dolgok szépen lassan összeállnak.

 

"Látható volt a csapat szerkezete és elképesztő gólokat szereztünk a találkozón" - kezdte a 25 éves játékos. "Természetesen megvannak az egyéni adottságaink is, de csapatként játszottunk és van még hova fejlődni, amit megteszünk lépésről lépésre."

 

A 2021/22-es szezon második felét kölcsönben töltötte a holland játékos az Evertonnál, azóta pedig visszatért a klubhoz, így pályafutása során másodjára került kapcsolatba Erik ten Haggal. Nem is volt idegen a Crystal Palace elleni harc a középpályástól, azonban elárulta, hogy a szezonban más fajta megmérettetésre számít majd a Sasok részéről.

 

"Sok játékosuk hiányzott most és tudom, hogy nagyon jó játékosaik vannak, jó csapatuk van. Nagyszerű barátságos meccs volt ellenük, mert a bajnokságban is össze fogunk futni. Jó volt."

 

 

Van de Beek örül, hogy a 2022-es túrán szerephez jut a Unitedben és reméli, hogy ezeket a játékperceket ugródeszkaként tudja majd használni akkor, amikor elkezdődik az új idény.

 

A hétvégén még vár a csapatra egy Aston Villa elleni összecsapás Ausztráliában, Donnyi pedig kiemelte azt is, hogy milyen nagyszerű az ottani szurkolók támogatása.

 

"Két meccset játszottunk itt eddig, de azt kell mondanom, hogy hihetetlen mennyi szurkoló volt a stadionban. Nagyszerű élmény volt számomra és a többiek számára is."

 

"Szeretném nekik megköszönni, mert nagyon élvezem a támogatásukat. Nagyon jó élmény, szóval még egyszer, köszönöm!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!