Ten Hag: Van de Beeknek bizonyítani kell a csapatba kerüléshez

Donny van de Beeknek "bizonyítania kell", ha helyet akar követelni magának a Manchester United kezdőcsapatában, állítja Erik ten Hag.


Ten Hag korábban már edzette Van de Beeket az Ajaxnál, ahol a támadó középpályás kulcsfontosságú tagja volt annak a csapatnak, amely a 2018/19-es szezonban csak másodpercekre volt a Bajnokok Ligája fináléjától.

 

A 25 éves válogatott játékos 2020-ban, 35 millió fontért igazolt az Old Traffordra, azonban Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt nem tudott helyet kiharcolni magának a kezdőcsapatban, az előző idény második felét pedig kölcsönben az Evertonnál töltötte.

 

Ten Hag korábbi kapcsolata Van de Beekkel, amely időszak során karriere legjobb formájában játszott, be is indította azokat a találgatásokat, hogy a játékos szerencséjében fordulat állhat be.

 

 

Azonban amikor csütörtökön a témáról kérdezték, Ten Hag kijelentette, hogy az érkezésével nem nőttek meg automatiksan Van de Beek csapatba kerülési esélyei.

 

"Minden játékosra ugyanaz vonatkozik, magának kell kiharcolnia a jogot" - kezdte a menedzser.

 

"Én, mint menedzser és a körülötte dolgozó edzői stáb mindent megteszünk azért, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk, szóval nincs akadálya annak, hogy jól teljesítsen, de a végén az, hogy tud-e bizonyítani, az a játékoson múlik."

 

"Nekik kell felelősséget vállalniuk a teljesítményükért. Donny rendelkezik a szükséges képességekkel, ezt magam is láttam, de bizonyítania kell."


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!