Malacia gyorsan alkalmazkodott a manchesteri élethez

A Manchester Unitedhez nemrég szerződtetett Tyrell Malacia elárulta, hogy hogyan sikerült beilleszkednie új klubjába.


Malacia július elején csatlakozott a Vörös Ördögökhöz a Feyenoord csapatától, így a holland válogatott játékos a keret többi tagjával utazott a thaiföldi és ausztrál felkészülési túrára, ezt megelőzően pedig még 4 napja volt arra, hogy a rekordbajnok carringtoni edzőközpontjában megismerkedjen újdonsül társaival.

 

Tyrell első alkalommal a Liverpool elleni 4-0-s győzelem alkalmával lépett pályára Bangkokban, a második félidőben, a Crystal Palace ellen 3-1-re megnyert összecsapáson pedig a kezdőben kapott helyet.

 

Újdonsült 12-esünk már most élvezi, hogy a tagja lehet egy olyan csapatnak, amely ötvözi a fiatalságot és a rutint Erik ten Hag vezetésével.

 

"Már most  úgy érzem, hogy itthon vagyok" - mondta Tyrell. "A srácok egyből bevettek a csapatba és ez jó érzés. A fiatalabb srácokkal, mint Anthony Elanga, Tahith Chong, Hannibal, Ethan Laird, Jimmy Garner nagyon jó viszony alakult ki már a legelején is."

 

 

"Az idősebb játékosok is sokat beszélgetnek velem, főleg Telles és Eric Bailly. Folyamatosan tanulok a csapatról és annak tagjairól is."

 

Malacia elárulta azt is, hogy édesapja velük tartott a felkészülési túrára.

 

"Apám mindig keményen dolgozott, tőle kaptam a legnagyobb inspirációt az életben és mindig ott volt velem. Most is elkísért Thaiföldre, valamint Ausztráliába is. Ő a hősöm."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!