McCarthy: Izgalmas, hogy részese lehetek a United újjászületésének

Az egykori csatár, Benni McCarthy készen áll, hogy segítse Erik ten Hag munkáját, amivel a Manchester United teljesen más képet festhet majd magáról idén az előző szezonhoz képest.


A 44 éves McCarthy edzői stábba való érkezését szombaton jelentették be, majd vasárnap már bele is kóstolhatott az Old Trafford hangulatába, amit korábban már megtapasztalhatott vendégként a Blackburn Rovers, a Porto és a West Ham United játékosa ként.

 

"Régebben fülem-farkam behúzva jöttem ki a játékoskijáróból" - viccelődött McCarthy, miközben egy rövid interjút adott az MUTV riporterének, Niall McCaughannek Wes Brown és Quinton Fortune társaságában.

 

"Izgatott és boldog vagyok, hogy itt lehetek, hiszen ez az Álmok Színháza."

 

Mint az utolsó edző, aki a 2022/23-as idény előtt csatlakozott Ten Hag háttércsapatához, McCarthy szorosan együttműködik majd az új menedzserrel és a vele érkezőkkel, Steve McClarennel és Mitchell van der Gaaggal. A dél-afrikai származású tréner így nyilatkozott szerepköréről:

 

 

"Szeretnék segíteni ezeknek a fiatal srácoknak fejlődni, megváltoztatni a gondolkodásmódjukat és szeretnék ebben a szezonban változást hozni a teljes Manchester Unitedben."

 

"Reményeim szerint az előttünk álló szezonban egy újjászületett Unitedet fogunk látni, ahol rengeteg játékos csapatot alkot, amely kész lesz megmérettetni magát a Bajnokok Ligája helyekért folyó küzdelemben és megtörni a Manchester City és a Liverpool uralmát."

 

A vasárnapi találkozón rengeteg tehetséges fiatal mutathatta meg magát. Chong, Garner, Garnacho és Ethan Laird is bizonyíthatott. Mellettük még Isak Hansen-Aaroen, Shola Shoretire, Hannibal és Zidan Iqbal is szerephez jutottak, McCarthy pedig a padról nézhette, miként teljesítenek az Akadémiáról felkerült ifjoncok.

 

"Nincs ennél nagyobb színpad és itt lenni igazi kiváltság. Nekik csak annyi a dolguk, hogy megragadják a lehetőséget" - mondta Benni.

 

"Ha csak a legkisebb esélyt is megkapod, két kézzel kell belekapaszkodnod."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton & Hove Albion

Premier League 2022/23, 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!