Malacia már vájra az Old Traffordon való bemutatkozását

A Manchester United védője, Tyrell Malacia elmondása szerint már nagyon várja annak a lehetőségét, hogy első alkalommal léphessen a klub játékosaként az Old Trafford gyepére, amikor a hétvégén a Brighton & Hove Albiont fogadják a Premier League nyitófordulójában.


A júliusban, a Feyenoordtól érkezett 22 éves szélső bekk rengeteg játéklehetőséget kapott a Vörös Ördögök 2022-es felkészülési túrája során, illetve múlt héten az Atletico Madrid elleni utolsó előtti felkészülési meccsen is ott lehetett a pályán.

 

Mivel az ott nyújtott teljesítményeit szeretné ugródeszkaként használni az új szezonra vonatkozóan, a csapat újdonsült 12-ese izgatott, hogy elvégezhesse a szükséges munkát a hétvégét megelőzően.

 

"Nagyon izgatott vagyok" - kezdte Malacia a hét elején a klubmédiának nyilatkozva.

 

"Jól akarom kezdeni a szezont és már alig várom, hogy a Premier League-ben szerepelhessek."

 

"Az elmúlt néhány hét nagyszerű volt - mindenki nagyon befogadó volt velem - a menedzser, az edzői stáb és a srácok is ... nagyon jól érzem magamat."

 

 

Malacia támadásbeli képességei, kiegészülve okos védekezésével csak egyike azon fejfájást okozó problémáknak, amelyekkel Erik ten Hagnak szembesülnie kell, amikor összeállítja majd kezdőcsapatát, de a posztján lévő számos opció is ezek közé tartozik.

 

Miután már volt ideje teljese megismerni az új holland menedzsert, válogatott honfitársa kijelentette, egy percet se kellett azon gondolkodnia, hogy Manchesterbe igazolva vele dolgozzon-e együtt.

 

"Megismétlem, nagyon izgatott vagyok. Az első pillanattól, amikor telefonon beszéltem vele, jó érzéseim voltak, az pedig, hogy most már itt vagyok, még jobbá teszi" - tette hozzá.

 

"A menedzser nagy erőkkel vesz részt az edzéseken, ez pedig mindenkinek nagyon tetszik és élvezzük."

 

"Mindannyian sokat tanulhatunk tőle, ez pedig jó mindannyiunknak. Én csak megpróbálom azt a játékot nyújtani, amit a korábbi klubomban és folyamatosan fejlődni. Nagyon boldog vagyok, hogy itt hozzátehetek a csapat teljesítményéhez."

 

Malacia nagyon élvezte az új csapattársakkal, Christian Eriksennel és Lisandro Martinezzel való megismerkedést is, ami elmondása szerint sokat segített neki a beilleszkedési időszakban.

 

"Ismerem Licha-t [Martinez], mert játszottam ellene és nagyszerű, hogy most jobban is megismerhetem."

 

"Christianra ugyanez vonatkozik - ő is beszél hollandul és egy nagyszerű fickó. Mindannyian most illeszkedünk be és nagyszerű volt játszani a felkészülési szezonban. Számomra a teljesítményem is elég jónak tűnt, de mindig van lehetőség a fejlődésre, én pedig emiatt rengeteget beszélek az edzőkkel, akik sokat is segítenek nekem."

 

"Mindig fejleszteni akarom magamat és most nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!