Hivatalos: Casemiro aláírt a Unitedhez

Véglegesítette a Real Madridtól való leigazolását és már csak a munkavállalási engedély megszerzése van hátra a Manchester Unitednek ahhoz, hogy a pályán is számíthasson Casemirora. A középpályás 2026 júniusáig szóló szerződést írt alá a klubbal, amely további egy évvel hosszabbítási opcióval is rendelkezik.


A brazil válogatott játékos pályafutása során több, mint 550 felnőtt mérkőzésen lépett már pályára, köztük 63 alkalommal hazája nemzeti csapatában. Lenyűgöző karriere alatt 22 különböző trófeát nyert el, köztük ötször a Bajnokok Ligája, egyszer pedig a Copa America megnyeréséért járót.

 

"Hihetetlenül izgalmas lehetőséget jelent számomra, hogy karrierem új fejezetét kezdhetem a Manchester Unitednél és a Premier League-ben" - kezdte Casemiro.

 

"Számos nagyszerű menedzserrel dolgozhattam már együtt karrierem során és miután találkozhattam Erik ten Haggal és meghallgathattam az ötleteit, már alig várom, hogy együtt dolgozhassak vele, edzői stábjával és az új csapattársaimmal az elkövetkezendő években."

 

"Én egy csodálatos utazás végére értem Madridban, míg Manchesterben egy másikat kezdek, ahol ugyanolyan eltökélt leszek azt illetően, hogy mérkőzéseket nyerjünk, mint korábban bármikor, trófeákat akarok nyerni és szeretném büszkévé tenni a szurkolókat azzal, hogy sikerekhez segítem ezt a nagyszerű klubot."

 

"Mindenki ismeri a Manchester United történelmét, a klub jelentőségét világszerte és hogy mit jelent a szurkolóknak. Megtiszeltetés lesz a Unitedet képviselni és én készen állok arra, hogy mindent megtegyek ahhoz, hogy hozzásegítsem a csapatot az ambícióinak eléréséhez."

 

 

John Murtough, a Manchester United sportigazgatója így kommentálta az új igazolás bejelentését:

"Casemiro egy igazi nyerőalkat és egyben a világ egyik legjobb középpályása; kivételes győzelmi szériája magáért beszél."

 

"Ő kiegészíti a jelenlegi keretünk képességeit, tapasztalatával, tudásával és karakterével pedig nagyszerű erősítése lesz az öltözőnknek."

 

"Tudom, hogy Casemiro ugyanolyan eltökélt lesz azt illetően, hogy továbbra is sikeres legyen a pályán, mint korábban bármikor és már nagyon várjuk, hogy mindez Manchester United mezben meg is valósuljon."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!